Kuinka lukutilaa käytetään

Firefox for Androidissa on kätevä lukutila, joka suodattaa pois kaiken turhan niin, että voit keskittyä sivun tekstiin. Jos et ehdi lukea kaikkea, voit lisätä sen lukulistallesi ja lukea loppuun myöhemmin. Seuraavassa kerrotaan miten tämä tapahtuu.

Ota lukutila käyttöön tai poista se käytöstä

• Napsauta osoitepalkin lukutila-painiketta Reader mode . Kun napsautat sitä uudelleen, pääset pois lukutilasta.
    Reader mode article
Huomaa: Lukutila ei ole käytössä laitteissa, joissa on vähemmän kuin 384 megatavua muistia.

Lisää sivu lukulistallesi

Voit tallentaa lukulistalle sivuja, jotka haluat lukea myöhemmin.

• Jos painat pitkään lukutilan kuvaketta Reader mode osoitepalkissa, sivu, jolla parhaillaan olet, lisätään lukulistaasi.
  • Jos olet jo valmiiksi lukutilassa, saat näyttöä napauttamalla esiin lukutilan työkalupalkin. Napauttamalla vasemmanpuoleista lisää-painiketta lisäät lukemasi sivun lukulistallesi.
    Add to reading list

Avaa artikkeli lukulistaltasi

1. Napauta osoitepalkkia tai avaa uusi välilehti ja valitse Kirjanmerkit-välilehti.
  2. Napauta Lukulista-kansiota.
    Access reading list 25
Huomaa: Lukulista-kansiota ei näytetä kirjanmerkeissä, jos se on tyhjä.
  • Jos olet jo valmiiksi lukutilassa, napauta näyttöä ja valitse työkalupalkista lista-kuvake.
    Open reading list
  • Napauta osoitepalkkia tai avaa uusi välilehti ja pyyhkäise kaksi kertaa vasempaan.
    Access reading list 26
  • Jos olet jo valmiiksi lukutilassa, napauta näyttöä ja valitse työkalupalkista lista-kuvake.
    Open reading list

Mukauta lukutilan näkymää

Voit muuttaa tekstin kokoa, vaihtaa fonttia tai vaihtaa teeman vaaleasta tummaan hämärässä lukemista varten.

• Napauta lukutilassa näyttöä ja valitse työkalupalkista Aa-painike.
    Customize reader mode

Jaa suosikkisi

Jaa linkki lukemallesi sivulle sosiaalisessa verkostossasi, sähköpostilla tai tekstiviestillä.

• Kun olet lukutilassa, napauta näyttöä, jolloin työkalupalkki ilmestyy. Napsauta sitten oikeanpuoleisinta Jaa-painiketta.
    Share from reader mode

Jaa tämä artikkeli: http://mzl.la/VDEIFA