Mistä löydän koodin lisätäkseni laitteen Firefox Synciin?

Kun haluat liittää laitteen Firefox Sync -tiliisi, sinua pyydetään syöttämään lisättävän laitteen antama asennuskoodi. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten löydät tämän asennuskoodin.

Mistä koodi löytyy Android-laitteessa?

1. Napauta Valikko-painiketta (joko näytön alalaidassa tai oikeassa yläkulmassa) , valitse Asetukset (joissain laitteissa on napautettava Lisää ensin) ja Sync.
  2. Laitteen lisäämiseen tarvittava koodi näytetään.
    sync_recovery3

Mistä koodi löytyy toisella tietokoneella?

1. Valitse Firefoxin ikkunasta Firefox-painike ja valitse AsetuksetValitse Firefoxin ikkunasta Työkalut-valikko ja valitse AsetuksetValitse valikkopalkista Firefox-valikko ja valitse Asetukset...Valitse Firefoxin ikkunasta Muokkaa-valikko ja valitse Asetukset

Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu ja valitse sitten Asetukset

2. Napsauta Sync-palvelu-kuvaketta.
  3. Napsauta Määritä Firefox Sync -palvelun asetukset.
    Sync Setup 1
  4. Napsauta tekstin Minulla on jo Firefox Sync -tili alla olevaa Yhdistä-painiketta jolloin tämän tietokoneen lisäämiseen tarvittava koodi näytetään.
    Comp Code
  1. Napsauta Firefox-ikkunan yläosassa olevaa Firefox-painikettaTyökalut-valikkoa ja valitse Määritä Sync. Firefox Sync -palvelun asennusikkuna aukeaa.
  2. Napsauta Minulla on tili-painiketta.
  3. Tämän tietokoneen lisäämiseen tarvittava koodi näytetään.
    Pair - Win
  1. Napsauta valikkopalkissa Työkalut-valikkoa ja valitse Määritä Sync. Firefox Sync -palvelun asennusikkuna aukeaa.
  2. Napsauta Minulla on tili-painiketta.
  3. Tämän tietokoneen lisäämiseen tarvittava koodi näytetään.
    Pair - Mac
  1. Napsauta Firefox-ikkunan yläosassa Työkalut-valikkoa ja valitse Määritä Sync. Firefox Sync -palvelun asennusikkuna aukeaa.
  2. Napsauta Minulla on tili -painiketta.
  3. Tämän tietokoneen lisäämiseen tarvittava koodi näytetään.
    Pair - Lin

Jaa tämä artikkeli: http://mzl.la/MnX2wt