Käynnistys-, aloitussivu- ja latausasetukset

Muutoksen tiedot
  • Muutoksen tunniste: 39215
  • Luotu:
  • Luonut: Atte
  • Kommentti: updated
  • Tarkistettu: Kyllä
  • Tarkistettu:
  • Tarkistaja: funky
  • Onko hyväksytty? Kyllä
  • Onko nykyinen versio? Ei
  • Valmis käännettäväksi: Ei
Muutoksen sisältö

Tämä artikkeli selittää Yleiset-paneelissa olevien asetusten merkityksen Firefoxin asetusikkunassa.

Yleiset-paneelissa voit:

• Määrittää sivun tai sivut, jotka näytetään, kun käynnistät selaimen tai napsautat aloitussivukuvaketta
  • Määrittää, mitä ladattaville tiedostoille tehdään

Yleiset-paneelissa voit:

• Määrittää sivun tai sivut, jotka näytetään, kun käynnistät selaimen tai napsautat aloitussivukuvaketta
  • Määrittää, mitä ladattaville tiedostoille tehdään
  • Muokata lisäosiasi

Options - General - Win Fx8 Preferences - General - Mac Preferences - General - Linux

Options - General - Win Fx13 Options - General - Mac Fx13 Options - General - Lin Fx13

Options - General - Win Prefs - General - Mac Prefs - General - Lin

Options General Win 18 Options General Mac 18 Options General Lin 18

fx20 options - general Options General Win 20 Prefs General Mac 20 Prefs General Lin 20

Käynnistys

• Kun Firefox käynnistetään: Kontrolloi, mitä Firefox näyttää, kun se käynnistetään.
  • Lataa välilehdet vasta valittaessa:
    Tätä asetusta ei voi valita, ellet ole valinnut myös asetusta Avaa viimeisen istunnon ikkunat ja välilehdet (yltä). Kun valittu, Firefox lataa vain aktiivisen välilehden käynnistyessään. Tämä voi tehdä käynnistyksestä huomattavasti nopeampaa, jos palautat useita välilehtiä kerralla. Muut välilehdet ladataan, kun napsautat niitä.
  • Aloitussivu:
    Kontrolloi, minkä sivun tai mitä sivuja Firefox avaa, kun napsautat aloitussivukuvaketta navigationtipalkissa. Jos asetat Kun Firefox käynnistetään-asetukseksi (yltä) Avaa aloitussivu, määritellyt sivut avautuvat ladataan, kun Firefox käynnistyy. Lue lisätietoja artikkelista Aloitussivun asettaminen.

Lataukset

• Latausikkuna on auki ladattaessa tiedostoa:
    Kontrolloi, avataanko Firefoxin latausikkuna, kun lataat tiedoston. Lue lisätietoja artikkelista Ladattujen tiedostojen hallinta.
  • Sulje se, kun kaikki lataukset ovat valmiina:
    Jos valitsit asetuksen Latausikkuna on auki ladattaessa tiedostoa (yltä), tämä asetus kontrolloi sitä, sulkeeko Firefox latausikkunan automaattisesti, kun lataukset valmistuvat.
  • Tallenna kansioon:
    Jos valittu, Firefox tallentaa kaikki lataukset automaattisesti määriteltyyn kansioon (kuten työpöydällesi tai latauskansioosi). Jos haluat määritellä toisen kansion, napsauta Selaa...Valitse....
  • Kysy aina tiedoston tallennuskansio:
    Jos valittu, Firefox kysyy jokaisen latauksen kohdalla erikseen, mihin kansioon se tallennetaan.

Lisäosat

Napsauta Hallinnoi lisäosia... avataksesi lisäosaikkunan, jossa voit muuttaa laajennusten, teemojen ja liitännäisten asetuksia. Lue lisätietoja artikkelista Lisää uusia ominaisuuksia Firefoxiin lisäosilla.

Mallia "backtoOptionsPreferences" ei ole olemassa tai sille ei ole hyväksyttyjä muutoksia.