Jaa Sync-palvelulla pöytäkoneesi Firefoxin kirjanmerkit, salasanat ja muita tietoja Firefox for Androidin kanssa

Tämän artikkelin sisältöä ei enää ylläpidetä, joten se saattaa olla vanhentunutta.

Voit jakaa pöytäkoneesi kirjanmerkit, salasanat, asetukset, historian ja välilehdet mobiililaitteesi kanssa Firefox Sync-palvelun avulla. Ota ensin käyttöön Firefox Sync-palvelu pöytäkoneellasi ja lisää sitten mobiililaitteesi helpon asennuskoodin avulla.

Mallia "Only in Fx4" ei ole olemassa tai sille ei ole hyväksyttyjä muutoksia.

Vaihe 1: Ota käyttöön Firefox Sync-palvelu pöytäkoneellasi

1. Valitse Firefoxin ikkunasta Firefox-painike ja valitse AsetuksetValitse Firefoxin ikkunasta Työkalut-valikko ja valitse AsetuksetValitse valikkopalkista Firefox-valikko ja valitse Asetukset...Valitse Firefoxin ikkunasta Muokkaa-valikko ja valitse Asetukset

Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu ja valitse sitten Asetukset

. Napsauta AsetuksetAsetukset-ikkunassa Sync-palvelu -paneelin kuvaketta.
  2. Napsauta Määritä Firefox Sync -palvelun asetukset.
    Sync Setup 1
  3. Napsauta Luo uusi tili.
    Sync Setup 2
  4. Kirjoita sähköpostiosoitteesi, luo salasana ja vahvista se. Valitse siten "Hyväksyn palvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytännön" ja napsauta SeuraavaJatka.
  5. Tämä on synkronointiavaimesipalautusavaimesi. Nyt on hyvä hetki tallentaa se tai tulostaa se ja tallettaa jonnekin varmaan paikkaan. Kun olet tehnyt tämän, napsauta SeuraavaJatka.
    Sync Setup 4
    SynkronointiavaintaPalautusavainta käytetään tietojesi salaamiseen ennen kuin ne lähetetään Mozillan palvelimille. Ajattele sitä avaimena, joka lukitsee tiedot holviin, jonka vain sinä voit avata. Tämä tarkoittaa, ettei Mozilla tai kukaan muukaan voi lukea tietojasi ilman synkronointiavaintasipalautusavaintasi.
  6. Vahvista, että et ole robotti kirjoittamalla kuvassa näkyvä teksti Kirjoita teksti -ruutuun. Napsauta sitten Seuraavajatka.
  7. Näet ilmoituksen Asennus on valmis!. Sulje asennusikkuna napsauttamalla LopetaValmis-painiketta ja palaat takaisin Sync-palvelu -paneeliin.
    setup complete
  8. Sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta. Firefox Sync- palvelu synkronoi tästä lähin tietosi automaattisesti taustalla.
    Tämän ensimmäisen synkronoinnin pitäisi tapahtua melko nopeasti, mutta se saattaa kestää jopa 30 minuuttia riippuen siitä, kuinka paljon tietoja synkronoidaan.
  1. Napsauta Firefox-ikkunan yläosassa Firefox-painiketta valikkopalkissa Työkalut-valikkoa ja valitse Määritä Sync-palvelun asetukset.... Firefox Sync -palvelun asennus -ikkuna aukeaa.
  2. Napsauta Luo uusi tili-painiketta.
  3. Täytä tilitietosi:
    Sync Setup 10 - Win
    • sähköpostiosoite
    • valitsemasi salasana
    • valitsemasi salasana uudelleen
    • Hyväksy palvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö
    • Vahvista, että et ole robotti!
    • Valitse ja muuta synkronoitavia tietoja napsauttamalla Synkronointiasetukset-painiketta. Oletuksena synkronoidaan kirjanmerkit, salasanat, asetukset, sivuhistoria ja välilehdet.Oletuksena synkronoidaan lisäosat, kirjanmerkit, salasanat, asetukset, sivuhistoria ja välilehdet.
    • Napsauta seuraavaksi Seuraava >-painiketta.
  4. Näet ilmoituksen asennuksen onnistumisesta. Palaa Firefoxiin napsauttamalla Sulje-painiketta. Tietojesi salaaminen ja siirtäminen jatkuu taustalla.
    Huomaa: Ensisynkronointi tapahtuu yleensä nopeasti, mutta se voi kestää jopa yli puoli tuntia, jos synkronoitavaa tietoa on paljon.
  1. Napsauta valikkopalkissa Työkalut-valikkoa ja valitse Määritä Sync-palvelun asetukset.... Firefox Sync -palvelun asennus -ikkuna aukeaa.
  2. Napsauta Luo uusi tili-painiketta.
  3. Täytä tilitietosi:
    Sync Setup 10 - Mac
    • sähköpostiosoite
    • valitsemasi salasana
    • valitsemasi salasana uudelleen
    • Hyväksy palvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö
    • Vahvista, että et ole robotti!
    • Valitse ja muuta synkronoitavia tietoja napsauttamalla Synkronointiasetukset-painiketta. Oletuksena synkronoidaan kirjanmerkit, salasanat, asetukset, sivuhistoria ja välilehdet.Oletuksena synkronoidaan lisäosat, kirjanmerkit, salasanat, asetukset, sivuhistoria ja välilehdet.
    • Napsauta seuraavaksi Jatka-painiketta.
  4. Näet ilmoituksen asennuksen onnistumisesta. Palaa Firefoxiin napsauttamalla Sulje-painiketta. Tietojesi salaaminen ja siirtäminen jatkuu taustalla.
    Huomaa: Ensisynkronointi tapahtuu yleensä nopeasti, mutta se voi kestää jopa yli puoli tuntia, jos synkronoitavaa tietoa on paljon.
  1. Napsauta Firefox-ikkuna yläosassa Työkalut-valikkoa ja valitse Määritä Sync-palvelun asetukset.... Firefox Sync -palvelun asennus -ikkuna aukeaa.
  2. Napsauta Luo uusi tili-painiketta.
  3. Täytä tilitietosi:
    Sync Setup 10 - Lin
    • sähköpostiosoite
    • valitsemasi salasana
    • valitsemasi salasana uudelleen
    • Hyväksy palvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö
    • Vahvista, että et ole robotti!
    • Valitse ja muuta synkronoitavia tietoja napsauttamalla Synkronointiasetukset-painiketta. Oletuksena synkronoidaan kirjanmerkit, salasanat, asetukset, sivuhistora ja välilehdet.Oletuksena synkronoidaan lisäosat, kirjanmerkit, salasanat, asetukset, sivuhistoria ja välilehdet.
    • Napsauta Seuraava-painiketta.
  4. Näet ilmoituksen asennuksen onnistumisesta. Palaa Firefoxiin napsauttamalla Sulje-painiketta. Tietojesi salaaminen ja siirtäminen jatkuu taustalla.
    Huomaa: Ensisynkronointi tapahtuu yleensä nopeasti, mutta se voi kestää jopa yli puoli tuntia, jos synkronoitavaa tietoa on paljon.

Vaihe 2: Hanki helppo asennuskoodi mobiililaitteellasi

Hanki koodi Android-laitteella

1. Napauta Valikko-painiketta (joko näytön alalaidassa tai oikeassa yläkulmassa) , valitse Asetukset (joissain laitteissa on napautettava Lisää ensin) ja Sync.
  2. Laitteen lisäämiseen tarvittava koodi näytetään.
    sync_recovery3

Vaihe 3: Yhdistä mobiililaitteesi Sync-tiliisi

Yhdistä mobiililaittesi Sync-tiliisi syöttämällä asennuskoodi pöytäkoneellasi

1. In the Firefox Sync Account section, click on Add a Device and the Add a Device window will open.
    Add Device Win1 Add Device Mac1 Add Device Lin1

2. Enter the code in the Add a Device window as it's displayed on your second device. Then click NextContinue.
    Add Device Win2 Add Device Mac2 Add Device Lin2
  3. When the code is accepted you will see a Device Connected message in Firefox and your device will immediately begin syncing. Click FinishDone to close the setup window and go back to the Sync panel.
    Add Device Win3 Add Device Mac3 Add Device Lin3
  1. Napsauta Aloitussivu-painiketta (tai kirjoita about:home osoitepalkkiin) avataksesi Firefoxin oletusaloitussivun.
  2. At the bottom of the home page, click the Pair a Device link and the Firefox Sync Setup window will open.
    Add Device - Win 1 Add Device - Mac 1 Add Device - Lin 1
  3. Enter the twelve character code generated on your other device and click NextContinue.
    Add Device - Win 2 Add Device - Mac 2 Add Device - Lin 2
  4. When the code is accepted you will see a Device Connected message and your device will immediately begin syncing. Click FinishDone to close the setup window.
  1. Napsauta Aloitussivu-painiketta (tai kirjoita about:home osoitepalkkiin) avataksesi Firefoxin oletusaloitussivun.
  2. Napsauta aloitussivun alalaidassa Sync-linkkiä avataksesi Syncin asetusikkunan.
    Home Page Sync Button - Win - Finnish Home Page Sync Button - Mac Home Page Sync Button - Lin
  3. Napsauta sitten Liitä laite-linkkiä ja "Firefox Sync -palvelun asennus" -ikkuna aukeaa.
    Pair a device - Win - Finnish Pair a device - Mac Pair a device - Lin
  4. Kirjoita 12-merkkinen koodi, joka luotiin toisella laitteellasi ja napsauta SeuraavaJatka.
    Add Device - Win 2 - Finnish Add Device - Mac 2 Add Device - Lin 2
  5. Kun koodi hyväksytään, näet Laite yhdistetty -viestin. Laitteen tietoja aletaan synkronoida välittömästi. Napsauta Valmis sulkeaksesi asennusikkunan.

Jos et ole pöytäkoneesi lähellä

Tee nämä vaiheet mobiililaitteella, jota olet yhdistämässä Firefox Sync-palveluun.
Vaikka et olisi pöytäkoneesi lähellä, voit silti saada laitteesi lisättyä Firefox Sync-palveluun syöttämällä tilitietosi.

Yhdistä Android-laite

Tee nämä vaiheet Android-laitteesi Firefox for Android-sovelluksessa.

1. Napauta Valikko-painiketta (joko näytön alalaidassa tai oikeassa yläkulmassa) , valitse Asetukset (joissain laitteissa on napautettava Lisää ensin) ja Sync.
  2. Napauta Lisäasetukset... -linkkiä.
    sync_recovery3
  3. Kirjoita niille varattuihin kenttiin Tilin nimesi (sähköpostiosoite), Salasana ja Palautusavain. Napauta sitten Yhdistä-painiketta.
    sync_recovery4

Jaa tämä artikkeli: http://mzl.la/LGmxbD