Firefoxin nollaaminen – korjaa helposti monet ongelmat | Ohje

Firefoxin nollaaminen – korjaa helposti monet ongelmat

Jos Firefoxin kanssa on ongelmia, sen palauttaminen oletusasetuksiin saattaa auttaa. Oletusasetuksiin palauttaminen korjaa monia ongelmia hukkaamatta kuitenkaan tärkeitä tietoja, kuten kirjanmerkkejä ja avoimia välilehtiä.

Jos Firefoxin kanssa on ongelmia, sen virkistäminen saattaa auttaa. Virkistäminen korjaa monia ongelmia hukkaamatta kuitenkaan tärkeitä tietoja, kuten kirjanmerkkejä, salasanoja ja avoimia välilehtiä.

Firefoxin palauttaminen oletusasetuksiin

1. Napsauta Firefox-ikkunan yläosassa Ohje-valikkoa ja valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.Napsauta Firefox-ikkunan yläosassa Firefox-painiketta, siirry Ohje-alavalikkoon ja valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.Napsauta valikkopalkissa Ohje-valikkoa ja valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.
    Reset Firefox 1 - WinXP Troubleshooting info - win Troubleshooting info - mac Troubleshooting info - lin
    Jos et pysty käyttämään Ohje-valikkoa, avaa Tietoja ongelmatilanteiden ratkaisuun -sivu kirjoittamalla osoitepalkkiin about:support ja painamalla Enter.
  2. Napsauta Nollaa Firefox-painiketta Tietoja ongelmatilanteiden ratkaisuun -sivun oikeassa yläkulmassa.
    Reset Firefox 2 - WinXP Reset Firefox - Win - 1 Reset Firefox - Mac - 1 Reset Firefox - Lin - 1
  3. Vahvista nollaaminen napsauttamalla Nollaa Firefox-painiketta avautuvassa varmistusikkunassa.Vahvista nollaaminen napsauttamalla Nollaa Firefox-painiketta alas liukuvassa varmistuskehotteessa.
  4. Firefox sulkeutuu ja nollataan. Kun nollaus on suoritettu, ikkunassa luetellaan tiedot, jotka on tuotu. Napsauta painiketta Valmis ja Firefox aukeaa.Firefox sulkeutuu ja nollataan. Kun nollaus on suoritettu, ikkunassa luetellaan tiedot, jotka on tuotu. Napsauta painiketta Valmis ja Firefox aukeaa.
  1. Napsauta ensin valikkopainiketta New Fx Menu ja sitten Ohje-painiketta Help-29 .
  2. Valitse Ohje-valikosta Tietoja ongelmatilanteisiin.
    Jos et pysty käyttämään Ohje-valikkoa, avaa Tietoja ongelmatilanteiden ratkaisuun -sivu kirjoittamalla osoitepalkkiin about:support ja painamalla Enter.
  3. Napsauta Nollaa Firefox…-painiketta Tietoja ongelmatilanteiden ratkaisuun -sivun oikeassa yläkulmassa.
    Reset 29 Win Reset 29 Mac Reset 29 Lin
  4. Vahvista nollaaminen napsauttamalla Nollaa Firefox-painiketta avautuvassa varmistusikkunassa.
  5. Firefox sulkeutuu ja nollataan. Kun nollaus on suoritettu, ikkunassa luetellaan tiedot, jotka on tuotu. Napsauta painiketta Valmis ja Firefox aukeaa.

Napsauta tätä Refresh Firefox painiketta. (Löydät Palauta-painikkeen myös about:support -sivun oikeasta yläkulmasta).

Mitä nollaustoiminto tekee?

Kaikki Firefoxin asetukset sekä henkilökohtaiset tietosi tallennetaan profiilikansioosi. Nollaustoiminto luo uuden profiilikansion säilyttäen tärkeimmät tiedot.

Virkistä Firefox

1. Napsauta Firefox-ikkunan yläosassa Ohje-valikkoa ja valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.Napsauta Firefox-ikkunan yläosassa Firefox-painiketta, siirry Ohje-alavalikkoon ja valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.Napsauta valikkopalkissa Ohje-valikkoa ja valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.
    Reset Firefox 1 - WinXP Troubleshooting info - win Troubleshooting info - mac Troubleshooting info - lin
    Jos et pysty käyttämään Ohje-valikkoa, avaa Tietoja ongelmatilanteiden ratkaisuun -sivu kirjoittamalla osoitepalkkiin about:support ja painamalla Enter.
  2. Napsauta Nollaa Firefox-painiketta Tietoja ongelmatilanteiden ratkaisuun -sivun oikeassa yläkulmassa.
    Reset Firefox 2 - WinXP Reset Firefox - Win - 1 Reset Firefox - Mac - 1 Reset Firefox - Lin - 1
  3. Vahvista nollaaminen napsauttamalla Nollaa Firefox-painiketta avautuvassa varmistusikkunassa.Vahvista nollaaminen napsauttamalla Nollaa Firefox-painiketta alas liukuvassa varmistuskehotteessa.
  4. Firefox sulkeutuu ja nollataan. Kun nollaus on suoritettu, ikkunassa luetellaan tiedot, jotka on tuotu. Napsauta painiketta Valmis ja Firefox aukeaa.Firefox sulkeutuu ja nollataan. Kun nollaus on suoritettu, ikkunassa luetellaan tiedot, jotka on tuotu. Napsauta painiketta Valmis ja Firefox aukeaa.
  1. Napsauta ensin valikkopainiketta New Fx Menu ja sitten Ohje-painiketta Help-29 .
  2. Valitse Ohje-valikosta Tietoja ongelmatilanteisiin.
    Jos et pysty käyttämään Ohje-valikkoa, avaa Tietoja ongelmatilanteiden ratkaisuun -sivu kirjoittamalla osoitepalkkiin about:support ja painamalla Enter.
  3. Napsauta Nollaa Firefox…-painiketta Tietoja ongelmatilanteiden ratkaisuun -sivun oikeassa yläkulmassa.
    Reset 29 Win Reset 29 Mac Reset 29 Lin
  4. Vahvista nollaaminen napsauttamalla Nollaa Firefox-painiketta avautuvassa varmistusikkunassa.
  5. Firefox sulkeutuu ja nollataan. Kun nollaus on suoritettu, ikkunassa luetellaan tiedot, jotka on tuotu. Napsauta painiketta Valmis ja Firefox aukeaa.

Napsauta tätä Refresh Firefox painiketta. (Löydät Palauta-painikkeen myös about:support -sivun oikeasta yläkulmasta).

Mitä virkistystoiminto tekee?

Kaikki Firefoxin asetukset sekä henkilökohtaiset tietosi tallennetaan profiilikansioosi. Virkistystoiminto luo uuden profiilikansion säilyttäen tärkeimmät tiedot.

Firefox säilyttää nämä:

• Kirjanmerkit
  • Selaushistorian
  • Salasanat
  • Evästeet
  • Lomakkeiden automaattisen täytön tiedot
  • Kirjanmerkit
  • Selaushistorian
  • Salasanat
  • Evästeet
  • Lomakkeiden automaattisen täytön tiedot
  • Käyttäjän sanaston
  • Kirjanmerkit
  • Selaushistorian
  • Salasanat
  • Avoimet ikkunat, välilehdet ja välilehtiryhmät
  • Evästeet
  • Lomakkeiden automaattisen täytön tiedot
  • Käyttäjän sanaston

Nämä kohteet tai asetukset poistetaan:

Huomaa: Vanha Firefox-profiili sijoitetaan työpöydälle kansioon "Firefoxin vanhat tiedot". Jos nollaus ei ratkaise ongelmaa, voidaan joitain tallentamattomia tietoja palauttaa kopioimalla tiedostoja uuteen profiiliin. Jos et tarvitse tätä kansiota enää, voit poistaa sen, sillä se sisältää henkilökohtaisia tietoja.

Share this article: http://mzl.la/15sSfJR