Firefox for Android - Perusteet ja alkuun pääseminen

Oletko uusi Firefox for Androidin käyttäjä? Tämä artikkeli kattaa kaikki perustoiminnot ja auttaa sinua pääsemään alkuun muutamassa minuutissa.

Tuo Android-kirjanmerkkisi ja selaushistoria

Tuo tietosi Chromesta tai Androidin oletusselaimesta.

• Napauta valikkonäppäintä (joko näytön alalaidassa tai oikeassa yläkulmassa) , valitse Asetukset ja edelleen Tuo Androidista.Napauta valikkonäppäintä (joko näytön alalaidassa tai oikeassa yläkulmassa) , valitse Asetukset, Muokkaa ja vielä Tuo Androidista. Lopuksi, napauta Tuo.
    Import from Android

Löydä tarvitsemasi nopeasti älykkäältä aloitusnäytöltä

Avaa Firefox ja pääset kaikille suosikkisivustoillesi. Voit myös etsiä tietoja internetistä tai käyttää selaushistoriaasi ja kirjanmerkkejäsi napauttamalla osoitepalkkia. Saat lisätietoja artikkelista Käytä älykästä aloitusnäyttöä tietojen etsimiseen, kirjanmerkkien halinnointiin ja paljon muuhun.

Awesome Screen 23

Avaa Firefox ja pääset kaikille suosikkisivustoillesi. Kun pyyhkäiset tässä näytössä oikealle, pääset selaushistoriaasi ja pyyhkäisemällä vasemmalle pääset kirjanmerkkeihisi. Etsi tietoja internetistä napauttamalla osoitepalkkia. Katso lisää artikkelista Käytä älykästä aloitusnäyttöä tietojen etsimiseen, kirjanmerkkien halinnointiin ja paljon muuhun.

Awesome Screen 26

Pidä työpöytäsi kirjanmerkit, välilehdet ja salasanat tahdistettuina

Firefox Sync-palvelu auttaa sinua tahdistamaan Firefoxin työpöytäversion kirjanmerkit, välilehdet ja salasanat niin, että ne ovat käytössäsi myös Firefox for Androidissa, missä sitten oletkin. Yksityiskohtaiset ohjeet löytyvät artikkelista Kuinka Firefox Sync-palvelu otetaan käyttöön?.

Android sync tabs

Avaa välilehtiä ja siirry niiden välillä

Firefox tekee useiden välilehtien hallitsemisesta helppoa. Katso lisää artikkelista Vaihda välilehtien avulla nopeasti verkkosivujen välillä Firefoxin mobiiliversiossa.

• Napauta välilehti-kuvaketta näytön oikeassa ylälaidassa (tässä näkyy myös avoinna olevien välilehtien lukumäärä). Voit valita toisen välilehden tai avata uuden välilehden napauttamalla kuvaketta +.
    Open tabs

Lisää suosikkisivusi kirjanmerkeiksi

Tallenna suosikkisivusi kirjanmerkeiksi. Katso lisää artikkelista Pidä suosikkisuvusi käsillä Firefox for Androidin kirjanmerkeillä.

• Lisää sivu kirjanmerkiksi napauttamalla valikkopainiketta (joko näytön alalaidassa tai oikeassa yläkulmassa) , ja valitsemalla tähti-painike.
    Android bookmark

Räätälöi Firefoxia liitännäisillä

Liitännäiset lisäävät uusia ominaisuuksia Firefoxiin.

Yksityinen selaus

Yksityinen selaus antaa sinulle mahdollisuuden selata internetissä tallentamatta mitään tietoa siitä, millä sivustoilla tai sivuilla olet käynyt. Katso lisätietoa yksityisestä selauksesta.

• Avaa yksityinen välilehti napauttamalla valikkopainiketta (joko näytön alalaidassa tai oikeassa yläkulmassa) ja valitsemalla Uusi yksityinen välilehti.
    New private tab

Lukutila

Lukutila riisuu verkkosivulta kaiken turhan sälän niin, että voit keskittyä itse sisältöön. Katso lisätietoja artikkelista Kuinka lukutilaa käytetään.

• Napauta lukutilan kuvaketta Reader mode osoitepalkissa.
    Reader mode article

Jaa tämä artikkeli: http://mzl.la/MFxmhk