Firefox 18 kaatuu avattaessa haittaohjelman takia

Tämän artikkelin sisältöä ei enää ylläpidetä, joten se saattaa olla vanhentunutta.

Note: Tämä artikkeli koskee vain Windowsia.
Note: Tämä artikkeli koskee vain Firefox 18:aa.

Jos olet päivittänyt Firefox 18:aan ja se kaatuu heti sovelluksen avautuessa, tietokoneellasi saattaa olla asennettuna haittaohjelma. Kerromme, kuinka pääset eroon haittaohjelmasta, jotta Firefox toimisi taas normaalisti.

Lataa ja suorita Microsoft Safety Scanner

1. Lataa Microsoft Safety Scanner
  2. Kun ohjelma on ladattu, suorita se ja seuraa siinä olevia ohjeita aloittaaksesi tarkistuksen. Suosittelemme täyttä tarkistusta (Full Scan) .

MS Security Scan
  3. Kun tarkistus on valmis, haittaohjelman pitäisi olla poistettu koneeltasi ja Firefoxin pitäisi taas käynnistyä.
Huomaa: Jos sinulla on edelleen ongelmia kaatumisten kanssa, lue ohjeita tästä artikkelista.