Evästeiden salliminen ja estäminen

Muutoksen tiedot
  • Muutoksen tunniste: 34816
  • Luotu:
  • Luonut: Atte
  • Kommentti: updated
  • Tarkistettu: Kyllä
  • Tarkistettu:
  • Tarkistaja: funky
  • Onko hyväksytty? Kyllä
  • Onko nykyinen versio? Ei
  • Valmis käännettäväksi: Ei
Muutoksen sisältö

Evästeet ovat verkkosivujen tietokoneelle tallentamia pieniä tiedostoja, jotka sisältävät sivustojen asetuksia ja kirjautumistiloja. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten evästtet voidaan ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä Firefoxissa.

Miten evästeiden asetuksia muutetaan?

Huomaa: Evästeet ovat Firefoxissa oletuksena käytössä.

Tarkista tai vaihda asetuksesi:

1. Napsauta Valikko-painiketta New Fx MenuFx57Menu ja valitse Asetukset.Asetukset.
  2. Valitse Tietosuoja ja turvallisuus -paneeli ja siirry Historiatiedot-osioon.

3. Valitse Firefox säilyttää -alasvetovalikosta Valitut historiatiedot.
    Fx60HistorySettings-UseCustomFx63CustomHistory]
  4. Ota evästeet käyttöön valitsemalla Sivut saavat asettaa evästeitä ja ota evästeet pois käytöstä poistamalla valinta samasta kohdasta.

Cookies WinCookies MacCookies Lin
  5. Valitse kuinka kauan evästeitä säilytetään:
    • Säilytä evästeet: kunnes ne vanhenevat: Eväste poistetaan sen antaneen sivuston vanhenemispäivämäärän mukaan.
    • Säilytä evästeet: kunnes Firefox suljetaan: Evästeet varastoidaan tietokoneellesi ja poistetaan Firefoxin sulkemisen yhteydessä.
    • Säilytä evästeet: kysy aina erikseen: Aina kun evästettä yritetään tallentaa, käyttäjän mielipide toimintoon kysytään.
  6. Sulje about:preferences -sivu. Kaikki tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti.

Verkkosivusto ilmoittaa evästevirheestä

Jos verkkosivusto ilmoittaa, että evästeiden tallennus tietokoneellesi ei onnistu, lue lisätietoja ohjeesta Evästeiden käyttöönotto verkkosivujen ilmoittaessa evästeiden olevan estettyjä.