Aloitussivun asettaminen

Muutoksen tiedot
  • Muutoksen tunniste: 3629
  • Luotu:
  • Luonut: Atte
  • Kommentti: screenshots
  • Tarkistettu: Kyllä
  • Tarkistettu:
  • Tarkistaja: funky
  • Onko hyväksytty? Kyllä
  • Onko nykyinen versio? Ei
  • Valmis käännettäväksi: Ei
Muutoksen sisältö

Fire​fox ​näyttää aloitussivun aina Firefoxin käynnistyttyä. Voit asettaa aloitussivun haluamaksesi verkkosivuksi​, useaksi verkkosivuksi kerrallaan tai jopa tyhjäksi sivuksi.

Aloitussivun muuttaminen

Aloitussivun asettaminen onnistuu usealla tavalla:

Raahaaminen aloitussivu-painikkeen päälle

1. Siirry sivulle, jonka haluat asettaa aloitussivuksesi.
  2. Raahaa verkko-osoitteen vasemmalla puolella oleva kuvake aloitussivu-painikkeen päälle.

3. Napsauta Kyllä vahvistaaksesi.

Muuttaminen asetusikkunassa

1. Siirry sivulle, jonka haluat asettaa aloitussivuksesi.
  2. Napsauta Valikko-painiketta New Fx MenuFx57Menu ja valitse Asetukset.Asetukset.

3. Napsauta Käytä avoimia sivuja -painiketta.
  • Kun Firefox käynnistetään​: Kontrolloi tapahtumia, jotka tehdään Firefoxin käynnistyessä.
    • Avaa aloitussivu - Näyttää aloitussivun.
    • Avaa tyhjä sivu​ - Näyttää tyhjän sivun. Tämä vaihtoehto on nopein ladata​.
    • Avaa viimeisen istunnon ikkunat ja välilehdet​ - Palauttaa sivut, joita katselit, ennen kuin suljit Firefoxin edellisellä kerralla. Katso artikkeli Sess​ion ​Rest​ore saadaksesi lisätietoja.

Oletusaloitussivun palauttaminen

1. Napsauta Valikko-painiketta New Fx MenuFx57Menu ja valitse Asetukset.Asetukset.
  2. Napsauta Yleiset-kuvaketta, joka näyttää Firefoxin yleiset asetukset.
  3. Napsauta Palauta oletusasetus -painiketta.

4. Sulje about:preferences -sivu. Kaikki tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti. .