Päivittäminen Firefoxin 3.6 -versioon

Tämän artikkelin sisältöä ei enää ylläpidetä, joten se saattaa olla vanhentunutta.

Firefox 3.6 on Mozilla Firefoxin viimeisin merkittävä versio. Se julkaistiin 21. tammikuuta 2010. Tämä artikkeli kuvailee Firefox 3.6:n päivitysvaiheet.

Päivittäminen Firefoxin versiosta 3.0.x tai 3.5.x

Jos käytät Linux-jakelusi valmiiksi pakattua versiota Firefoxista, sinun pitää odottaa kunnes päivitetty paketti julkaistaan paketinhallinnassa.

Jos asensit Firefoxin käsin (käyttämättä jakelusi paketinhallintaa)Päivittäksesi Firefoxin versioon 3.6, sinun pitää käyttää Firefox 3.0:n tai 3.5:n viimeisintä päivitystä:

1. Avaa Ohje-valikko ja napsauta Hae päivityksiä.... Jos päivityksiä on saatavilla, voit seurata ohjeita Ohjelmistopäivitys-ikkunassa ladataksesi ja asentaaksesi päivitykset. Sinun pitää käynnistää Firefox uudelleen päivityksen jälkeen.
  2. Kun sinulla on tuorein Firefox-päivitys versioihin 3.0 tai 3.5, mene kohteeseen Ohje > Hae päivityksiä... uudelleen päivittääksesi Firefoxin 3.6-versioon.

Saat lisätietoja päivittämisestä artikkelista Päivitä Firefox sen uusimpaan versioon.

Huomio: Voit päivittää myös Firefoxin versiosta 3.0.x tai 3.5.x lataamalla ja asentamalla Firefox 3.6:n Mozilla Firefoxin sivulta. Lue artikkeli Firefoxin asentaminen saadaksesi lisätietoja asentamisesta.

Päivittäminen Firefox 2:sta tai vanhemmasta

Lataa ja asenna Firefox 3.6 Mozilla Firefoxin sivulta. Lue artikkeli Firefoxin asentaminen saadaksesi lisätietoja asentamisesta.

Ongelmia päivityksen jälkeen?

Seuraavat artikkelit voivat auttaa:

Mitä uutta on Firefoxin versiossa 3.6?

Suuri osa muutoksista Firefoxin versiossa 3.6 ovat parannuksia vakauteen ja suorituskykyyn.

• Käyttäjä voi nyt piilottaa valikkopalkin avaamalla Näytä-valikon, valitsemalla Työkalupalkit ja napsauttamalla sitten Valikkopalkki. Valikkopalkki näytetään, kun käyttäjä painaa Alt-näppäintä näppäimistöllä.
  • Kokoruututila on nyt saatavilla. Kokoruututilaan voidaan siirtyä avaamalla Näytä-valikon ja valitsemalla Kokoruututila.