Ainoan välilehden sulkeminen sulkee koko ikkunan

Tämän artikkelin sisältöä ei enää ylläpidetä, joten se saattaa olla vanhentunutta.

Tässä artikkelissa kerrotaan muutoksista, joita tehtiin Firefoxin versioon 3.5 ja uudempaan. Nämä tiedot eivät koske Firefoxin versioita 2 tai 3.0.x.

Firefoxin versiossa 3.5 ikkunan ainoan välilehden sulkeminen sulkee koko ikkunan. Tämä sulkee Firefoxin kokonaan, jos vain yksi ikkuna oli auki.

Pidä ikkuna auki, vaikka ainoa välilehti suljettaisiin

Jos haluat Firefoxin näyttävän tyhjän välilehden, kun ikkunan ainoa välilehti suljetaan, seuraa näitä ohjeita:

1. Kirjoita osoitepalkkiin about:config ja paina Enteriä.

• About:config-sivun varoitus "Tämä sivu on ladattu ja vaarallinen!" voi avautua. Napsauta Lupaan olla varovainen ja varsinainen about:config-sivu aukeaa.
  2. Kirjoita Suodata-kenttään: browser.tabs.closeWindowWithLastTab
  3. Kaksoisnapsauta asetusta browser.tabs.closeWindowWithLastTab muuttaaksesi sen arvoon false.

Aseta ainoaan välilehteen sulkemispainike

Firefox 3.5 poisti myös ikkunan ainoasta välilehdestä sulkemispainikkeen. Asenna Last Tab Close Button -laajennus saadaksesi tämän painikkeen takaisin.