Hiiren oikea napsautus ei toimi

Tämän artikkelin sisältöä ei enää ylläpidetä, joten se saattaa olla vanhentunutta.

Jos hiiren oikea napsautusCtrl-näppäimen painallus hiirellä napsauttaessa ei toimi verkkosivulla, saattaa se johtua Firefoxiin asennetusta Yahoo! Toolbarista.

Yahoo!®:hon on otettu yhteyttä asiasta.

Tällä välin voit estää ongelman syntymisen poistamalla työkalupalkin käytöstä.

1. Napsauta Firefox-ikkunan ylälaidanvalikkopalkin Työkalut-valikkoa ja valitse Lisäosat avataksesi lisäosaikkunan.
  2. Valitse Laajennukset-välilehti.
  3. Valitse laajennuslistasta Yahoo! Toolbar ja napsauta Poista käytöstä.