Tietoa Firefox-tuesta

Tämän artikkelin sisältöä ei enää ylläpidetä, joten se saattaa olla vanhentunutta.

Firefox-tuki (support.mozilla.com) on Mozillan tarjoama ja yhteisön ylläpitämä tukisivusto. Firefox-käyttäjät voivat antaa ja saada tukea sivustolla. Firefox-tuki koostuu wikitekniikalla toimivasta tukikannasta, tukikeskustelusta sekä live-tukipalvelusta.

Mitä Firefox-tuessa on?

Firefox-tuki sisältää suosituksia, oppaita ja vianetsintäartikkeleita Firefox 3.5:n ja uudempien versioiden käyttäjille. Vain Firefox-julkaisut, jotka ovat ladattu www.mozilla.com-sivustolta tai ovat Linux-jakeluissa nimellä "Mozilla Firefox", ovat tuettuja. Emme tue muita julkaisuja, sillä ne eivät ole välttämättä täysin identtisiä virallisten julkaisujemme kanssa ja ne saattavat käyttää eri asetuksia.

On tavallista asentaa lisäosia Firefoxin toiminnallisuuden laajentamiseksi. Lisäosat eivät kuitenkaan ole Mozillan kehittämiä, emmekä siksi voi antaa ohjeita niille.

Jos etsit ohjeita Firefox-kehittäjille tai tietoja verkkosivujen kehittämisestä, vieraile Mozillan kehityskeskuksessa.

Jos haluat antaa palautetta Firefoxista tai muista Mozillan tuotteista, käytä Hendrix-palautetoimintoa.

Yksityisyydensuoja ja käyttöehdot

Firefox-tuki seuraa Mozillan yksityisyydensuojaa.

Firefox-tukisivuston käyttäminen vaatii sen käyttöehtojen noudattamista.