Firefoxin käyttö 64-bittisissä käyttöjärjestelmissä

Tämän artikkelin sisältöä ei enää ylläpidetä, joten se saattaa olla vanhentunutta.

Firefox toimii Windowsin 64-bittisissä versioissa, mutta ei ole 64-bittinen ohjelma. Tarkista järjestelmävaatimukset saadaksesi yksityiskohtaiset tiedot tuetuista järjestelmistä.

Yksityiskohtaiset tiedot asentamisesta löydät artikkelista Firefoxin asentaminen Windowsille.

Firefox toimii Mac OS X:n 64-bittisissä versioissa, mutta ei ole 64-bittinen ohjelma. Tarkista järjestelmävaatimukset saadaksesi yksityiskohtaiset tiedot tuetuista järjestelmistä.

Yksityiskohtaiset tiedot asentamisesta löydät artikkelista Firefoxin asentaminen Macille.

Firefox toimii Linuxin 64-bittisissä versioissa, mutta ei ole 64-bittinen ohjelma. Tarkista Firefoxin asentaminen Linuxille saadaksesi yksityiskohtaiset tiedot sinun Linux-levitysversioosi sopivan Firefox-version valitsemisesta.

Mozilla työskentelee parhaillaan tarjotakseen 64-bittiset versiot, mutta julkaisuaikataulua ei ole vielä asetettu.

Nämä mahtavat henkilöt auttoivat kirjoittamaan tämän artikkelin: funky, herrahuu. Sinäkin voit auttaa - lue lisää.