Asetusikkuna - Syötteet-paneeli

Tämän artikkelin sisältöä ei enää ylläpidetä, joten se saattaa olla vanhentunutta.

Tässä dokumentissa selitetään kaikki Mozilla Firefoxin asetusikkunan syötteet-paneelin asetukset. Avaa asetusikkuna seuraavasti

Valitse Firefoxin ikkunasta Firefox-painike ja valitse AsetuksetValitse Firefoxin ikkunasta Työkalut-valikko ja valitse AsetuksetValitse valikkopalkista Firefox-valikko ja valitse Asetukset...Valitse Firefoxin ikkunasta Muokkaa-valikko ja valitse Asetukset

Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu ja valitse sitten Asetukset

Vastaavat tiedot muista paneeleista löytyvät Asetukset artikkelista.

Syötteet-paneeli on vain Firefox 2:ssa. Firefox 3:ssa ja uudemmissa versioissa syötteitä koskevat asetukset siirrettiin ohjelmat-paneeliin.

[[Options window Palaa asetusikkuna-artikkeliin]::
Nämä mahtavat henkilöt auttoivat kirjoittamaan tämän artikkelin: Chris_Ilias. Sinäkin voit auttaa - lue lisää.