Buscar en Ayuda

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

došlo k chybě

  • 1 respuesta
  • 0 tienen este problema
  • 2 visitas
  • Última respuesta de Jonáš Palas

more options

Velice často mi chodí oznámení z aplikace Mozilla Firefox:V aplikaci Mozilla Firefox došlo k chybě.Takže bych chtěl vysvětlení o co jde, nejsem napaden hackerkým útokem,nebo nemám virus v mobilu ? Částo se mi změnily uložená hesla v mobilu.A za 20 let jsem jistý že mě někdo sleduje přes telefonní čísla. Můj Gmail: komarekantonin1@gmail.com Děkuji za odpvěď

Velice často mi chodí oznámení z aplikace Mozilla Firefox:V aplikaci Mozilla Firefox došlo k chybě.Takže bych chtěl vysvětlení o co jde, nejsem napaden hackerkým útokem,nebo nemám virus v mobilu ? Částo se mi změnily uložená hesla v mobilu.A za 20 let jsem jistý že mě někdo sleduje přes telefonní čísla. Můj Gmail: komarekantonin1@gmail.com Děkuji za odpvěď
Capturas de pantalla adjuntas

Todas las respuestas (1)

more options

Zkontroluj si co ti běží na pozadí. Pokud máš samsung, nebo telefon co to podporuje, dej si aby firefox neběžel na pozadí. Jakože v hlubokém spánku.

Samozřejmě si zkontroluj nějakou aplikací, která umí prohledat telefon (si vyhledej nějaký co dopručují youtubeři) a podívej se co ti to vyplivne.

Helpful?

Haz una pregunta

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.