Buscar en Ayuda

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Gmail.hu e-mail címet nem tudom működésre bírni laptopon Win11 és Outlook2021 alatt Digi-s internet hozzáféréssel .

  • 7 respuestas
  • 0 tienen este problema
  • 1 visita
  • Última respuesta de Balázs Meskó

more options

Tanácsot kérnék a beállításokhoz .

Tanácsot kérnék a beállításokhoz .

Todas las respuestas (7)

more options

Ez pontosan mit jelent? Hol akad el?

Most regisztráltam ezért egy fiókot, és minden további nélkül sikerült beállítanom a Thunderbirdben. Egyedül arra kellett figyelni, hogy a Gmail.hu nem biztosít IMAP-szolgáltatást, csak POP3-at. Mellékeltem egy képet, amelyen látszik, hogy mit adtam meg, a Kész gombra kattintva el is kezd működni.

more options

Sajnos nem oldotta meg a gondomat .

more options

További kép .

more options

Hmm, valóban, a levélküldésnél már nekem is problémázik. Ez azért van, mert mint kiderült a Gmail.hu egyáltalán nem ad publikus SMTP-kiszolgálót (a webes levelezőből viszont működik a levélküldés), helyette azt javasolják, hogy az internetszolgáltató által biztosított SMTP-kiszolgálót használja az ember, már ha van ilyen. Szóval ezt lehetne beállítani. Ki az internetszolgáltató?

more options

Az internet szolgáltató a Digi.hu . Az általuk megadott beállításokkal sem működik sajnos . Próbáltam Win11 alatt a saját postával , az Outlook2021 alatt is de azok nem lépnek tovább amíg nem jó a beállítás .

more options

Akkor nem tudok mást javasolni, mint a webes levelező használatát, vagy más levelezőszolgáltatás keresését.