Vad är nytt med Colorways?

Denna artikel underhålls inte längre, så dess innehåll kanske är inaktuellt.

Vänligen uppdatera din version av Firefox för de senaste funktionerna och säkerhetsuppdateringarna.
Den här artikeln beskriver ändringar av tillgängligheten för Colorway-teman den 8 februari 2022, med lanseringen av sex nya Colorways i Firefox version 97.

Vad hände med mina Colorway-teman?

Den 8 februari 2022 löpte de 18 Colorway-teman som introducerades i Firefox version 94 ut. Detta signalerar slutet på en speciell, tidsbegränsad funktionsuppsättning. Du kan dock behålla ditt favorit Colorway-tema så länge du använde det på utgångsdatumet. Med andra ord, om ett Colorway-tema "aktiverades" i panelen teman i Tilläggshanteraren, är den Colorway din för alltid.

Klicka på menyknappen Bilden "Fx57menu" finns inte., klicka på Tillägg och temanFx57Addons-icon Tillägg och temanFx57Addons-icon Tillägg och välj Themes. Detta tar dig till panelen teman i tilläggshanteraren. Temat som används kommer att visas högst upp, under Aktiverad.

ManageThemes

Efter att version 94 Colorways-samlingen har gått ut kommer du att märka några ändringar i tilläggshanteraren. Sektionen Colorways kommer inte längre att visas och din aktiva, aktiverade Colorway kommer att finnas kvar i sektionen "Aktiverad" bland andra system- och tredjepartsteman. När du inaktiverar Colorway kommer den att fyllas under avsnittet "Inaktiverad".

Nya Firefox 97 Colorways

Mozilla har släppt sex nya Colorway-teman i ett speciellt partnersamarbete. Du har tillgång till dessa teman med Firefox version 97. Om du redan är en Firefox-användare måste du se till att du uppgraderar till den senaste versionen. För befintliga användare kommer den här samlingen att vara tillgänglig i panelen Teman i Tilläggshanteraren, i avsnittet Colorways.

ManageThemesColorways

Vad händer om jag inte uppgraderar till Firefox version 97?

Du kommer inte att ha tillgång till version 97 Colorways-samlingen förrän du uppgraderar Firefox. Oavsett version (version 94 och senare), kommer du att fortsätta att ha tillgång till version 94 Colorways som du aktivt hade aktiverat vid midnatt den 8 februari 2022.

Kommer jag fortfarande att behålla mitt gamla Colorway-tema efter att jag uppgraderat till Firefox 97?

Ja. När du uppgraderar till Firefox version 97 behåller du åtkomst till Firefox 94 Colorway som du hade aktiverat den 8 februari 2022 och du får tillgång till alla sex nya Colorways. Ditt 94 Colorway-tema och den nya 97-kollektionen kommer alla att vara tillgängliga i tilläggshanteraren.