Kuinka lukutilaa käytetään

Firefox for Androidissa on kätevä lukunäkymä, joka suodattaa verkkosivulta pois kaiken turhan niin, että voit keskittyä sivun tekstiin. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten tämä toimii.

Ota lukunäkymä käyttöön tai poista se käytöstä

• Napsauta osoitepalkin lukunäkymä-painiketta Reader mode. Kun napsautat sitä uudelleen, pääset pois lukutilasta.
    Reader mode article
Huomaa: Lukunäkymä ei ole käytössä laitteissa, joissa on vähemmän kuin 384 megatavua muistia.

Muokkaa lukunäkymää

Muuta tekstin kokoa, vaihda fonttia tai muuta teema vaaleasta tummaksi, jos luet esimerkiksi hämärässä.

• Kun olet lukunäkymässä, napauta näyttöä, jolloin lukunäkymän säätimet tulevat esiin. Napauta sitten Aa-painiketta.
    customize reader m30edit reader mode m38

Jaa suosikkisi

Jaa linkki lukemallesi sivulle sosiaalisessa verkostossasi, sähköpostilla tai tekstiviestillä.

• Kun olet lukunäkymässä, napauta näyttöä, jolloin lukunäkymän säätimet tulevat esiin. Napauta sitten oikeanpuoleisinta Jaa-painiketta.
Share from reader modeshare read fx30
Firefoxin työpöytäversio: Lukunäkymä on käytössä myös Firefoxin työpöytäversiossa! Katso lisätietoja artikkelista Firefox Reader View for clutter-free web pages.
Lukulista: Jos aika ei riitä lukemiseen, tallenna sivu lukulistalle ja lue se myöhemmin.