Brug adaptiv søgning til at finde personlige apps

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Firefox OS indeholder en adaptiv søgefunktion til mobile apps, som er let at bruge. Du skal blot skrive et enkelt ord, som fx "sushi", for at finde relevante mobile apps. Nogle apps kan endda bruge din position til at tilpasse det viste indhold. Du kan nemt afprøve de fundne apps, og hvis du finder nogle, du kan lide, kan du nemt føje dem til din startskærm. Lad os begynde!

Søg eller surf efter apps

1. Stryg til højre for at få adgang til startskærmen.Tryk på søgelinjen på startskærmen.
  2. Tryk på en kategori som "Sociale" eller "Spil" (disse omtales også som mapper) for at gennemgå de tilgængelige apps.
    Browse apps
  3. Eller skriv et ord i søgefeltet. De fundne apps vil være relaterede til din søgning. Søger du fx efter "Kim Larsen" er appen YouTube relevant, fordi den kan bruges til at vise musikvideoer med Kim Larsen.
    Search apps
  4. Tryk på en af de fundne apps for at prøve den, inden du installerer den.

Tilføj en app til startskærmen

Fundet noget brugbart? Lad os gemme det!

1. Tryk på pilen nederst til højre på den åbnede app for at få vist menuen.
    App menu
  2. Tryk så på bogmærkestjernen for at gemme den på startskærmen.
    Save app to home screen
  3. Bekræft, at du vil gemme.
    • Hvis det er en app, du har fundet i en mappe, som fx "Spil", så tryk på appens navn på bekræftigelsesskærmen for at gemme den.
    • Hvis det er en app, som du har fundet med en søgning, så har du to muligheder. Hvis du fx søgte efter "Kim Larsen" og åbnede YouTube, så kan du vælge den almindelige app, eller du kan vælge en udgave af appen, som er tilpasset din Kim Larsen-søgning.
    Two app choices

Naviger på søgeskærmen

Sådan finder du rundt.

• Fortsæt med at rulle ned på siden for at indlæse flere resultater.
  • Tryk på knappen Hjem for at komme tilbage til søgeresultatsskærmen.
  • Tidligere søgninger er tilgængelige under søgefeltet. Stryg disse til venstre for at se mere.
    Tip: Hvis du ruller søgeresultatet langt nok, vil du se et Ryd historik-link, som du kan bruge til at slette søgehistorikken.

Tilpas søgeskærmen

Tilpas søgeskærmen til dit behov.

• Tryk og hold på en "mappe" nogle sekunder (mappen vil begynde at bevæge sig). Nu kan du trække den rundt for at flytte den, eller du kan slette den ved at trykke på det røde X.
  • Tryk på knappen + for at føje en ny mappe til søgeskærmen.

Find nye apps gennem smarte samlinger

1. På søgeskærmen, tryk på en kategori som fx "Sociale" eller "Spil" (disse kaldes også smarte samlinger) for at gennemgå de tilgængelige apps.
    Browse appssmart collections 2.0
  2. Eller skriv et ord i søgefeltet og find alle relevante apps. Tryk på en app for at prøve den, inden du installerer den.
    search smartadaptive search 2.0
Lav en søgning om til en smart samling! Tryk på bogmærkestjernen ved siden af din søgning for at gemme samlingen til startskærmen (som vist ovenfor).

Tilføj en app til startskærmen

Fundet noget brugbart? Lad os gemme det.

1. Tryk på pilen nederst til højre på den åbnede app for at få vist menuen.
    App menu
  2. Tryk så på bogmærkestjernen for at gemme den på startskærmen.
    Save app to home screen
  3. Vælg den app du vil gemme, nå du bliver bedt om det.

Naviger på søgeskærmen

Sådan finder du rundt.

• Fortsæt med at rulle ned på siden for at indlæse flere resultater.
  • Tryk på knappen Hjem for at komme tilbage til søgeresultatsskærmen.
  • Tidligere søgninger er tilgængelige under søgefeltet. Stryg disse til venstre for at se mere.
Tip: Hvis du ruller søgeresultatet langt nok, vil du se et Ryd historik-link, som du kan bruge til at slette søgehistorikken.

Tilpas søgeskærmen

Tilpas søgeskærmen til dit behov.

• Tryk og hold på en "mappe" nogle sekunder (mappen vil begynde at bevæge sig). Nu kan du trække den rundt for at flytte den, eller du kan slette den ved at trykke på det røde X.
  • Tryk på knappen + for at føje en ny mappe til søgeskærmen.