Thunderbird en Comcast

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Thunderbird kan als een client voor een Comcast-e-mailaccount worden gebruikt. Thunderbird zal dan berichten van de Comcast-server downloaden en deze op uw lokale systeem opslaan. Op gelijksoortige wijze kan Thunderbird worden gebruikt om berichten op te stellen die via de mailservers van Comcast worden verzonden.

Deze pagina beschrijft Comcast-specifieke instellingen. Voor algemene informatie, zie de volgende onderwerpen:

Comcast kent verschillende conflicterende aanbevolen configuraties die slechts af en toe werken. De onderstaande instellingen hebben voor gebruikers van Thunderbird gewerkt. Zie de sectie Comcast in het artikel Creating accounts in Thunderbird for popular email providers bij MozillaZine voor een beschrijving van de problemen met diverse Comcast-accountinstellingen. Ook kunt u zich wenden tot de hulppagina’s voor e-mail bij Comcast.

Controleer of uw Uitgaande server (SMTP) is ingesteld zoals hieronder weergegeven om e-mail via Comcast te kunnen verzenden. (Om uw instellingen voor de uitgaande server te benaderen, klikt u op ExtraBewerken > Accountinstellingen en selecteert u Uitgaande server (SMTP) onder in de lijst aan de linkerkant.)

Om e-mail via Comcast te ontvangen, controleert u of uw accountinstellingen zijn ingesteld zoals hieronder weergegeven. (Om uw instellingen voor de inkomende server te benaderen, klikt u op ExtraBewerken > Accountinstellingen en selecteert u Serverinstellingen onder uw accountnaam in de lijst aan de linkerkant.)