Template:adddevices

Este artigo xa non se mantén, polo que o seu contido pode estar obsoleto.

Esta páxina non existe en Galego. Cargouse a versión en Español. Se quere localizalo a Galego, prema aquí . Tamén pode ver a versión inglesa desta páxina.
  1. En el dispositivo que quieras agregar, ejecuta Firefox y haz clic en el botón de menú La imagen "new FX Menu" no existe.Fx57Menu.
  2. En la parte inferior del menú, haz clic en Iniciar sesión en Sync.
  3. En el panel SyncCuenta de Firefox, haz clic en Iniciar sesión.
  4. En la página que se abre, escribe la misma dirección de correo electrónico y contraseña que utilizaste en el otro dispositivo.
  5. Tras iniciar sesión, Firefox empezará a sincronizar toda tu información. ¡Ya está!