Uw scherm delen in Firefox Hello

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Dit is van toepassing op een oude versie van Hello. Zie Samen webpagina’s bekijken in Firefox Hello voor de nieuwere versie.
Werk uw versie van Firefox bij voor de nieuwste functies en beveiligingsupdates.

Via de schermdeelfunctie van Firefox Hello kunt u tijdens een gesprek webpagina’s en andere desktoptoepassingen delen. Als u een gesprek hebt opgezet, is de schermdeelfunctie voor u beschikbaar. U gebruikt deze als volgt:

1. Ga voordat u een gesprek met een andere gebruiker op Firefox Hello bijwoont naar de webpagina die u wilt delen.
  2. Klik op de schermdeelknop screenshare buttonscreenshare hello 42 in het gespreksvenster. (De knop wordt blauw als u erop klikt.)
    screen share helloscreenshare menu hello 42
  3. Kies een van de volgende opties:
    • Uw tabbladen delenUw tabbladen delen om de webpagina waarop u zich bevindt te delen.
    • Andere vensters delen om een andere toepassing die u hebt geopend te delen. Als u deze optie kiest, zal Firefox Hello u vragen de toepassing die u wilt delen te selecteren.

Via de schermdeelfunctie van Firefox Hello kunt u tijdens een gesprek webpagina’s delen. Als u een gesprek hebt opgezet, is de schermdeelfunctie voor u beschikbaar. U gebruikt deze als volgt:

1. Ga voordat u een gesprek met een andere gebruiker op Firefox Hello bijwoont naar de webpagina die u wilt delen.
  2. Klik op de schermdeelknop screenshare buttonscreenshare hello 42 in het gespreksvenster.
    screen share hellohello screenshare menu winxp
  3. Kies Uw tabbladen delenUw tabbladen delen om de webpagina waarop u zich bevindt te delen.
    Andere vensters delen is alleen beschikbaar in Windows 7, Windows 8 en op Mac-besturingssystemen. Deze optie kunt u niet selecteren in Windows XP.

Tip: de schermdeelknop wordt groen end share helloblauw active sharing hello 42 wanneer u iets actief deelt. Klik nogmaals op de deelknop end share helloactive sharing hello 42 om de schermdeelsessie te beëindigen.