Tabbladen ontvangen in Firefox voor Fire TV

Sinds 30 april 2021 bieden we geen ondersteuning meer voor Firefox op Amazon Fire TV of Echo Show. Zie Einde ondersteuning voor Firefox op Amazon-apparaten.

Websites vanaf uw telefoon, tablet of computer naar uw Fire TV verzenden! U hebt alleen Firefox op beide apparaten en een gratis Firefox-account nodig.

fire tv receive tab home
Voordat u begint: schrijf u in voor een Firefox-account (gratis!) om deze functie samen met Sync, Firefox Lockwise, Firefox Monitor en nog veel meer te gebruiken. Deze stap vereist bevestiging per e-mail.
  1. Meld u aan bij uw Firefox-account op uw telefoon/tablet of computer en Firefox voor Fire TV.

• Firefox voor iOS: tik op Instellingen in het menupaneel > Aanmelden bij Sync.
  • Firefox voor Android: tik op het menu (drie puntjes) > Instellingen > Sync inschakelen.
  • Firefox voor desktop/laptop: tik op de avatar in uw werkbalk > Sync inschakelen.
  • Firefox voor Fire TV: selecteer de knop Firefox-tabbladen naar Fire TV verzenden in uw werkbalk, klik daarna op Aanmelden.
Voor uw beveiliging wordt gevraagd uw aanmelding via e-mail te bevestigen. U kunt dit met elk apparaat doen, niet alleen maar met het apparaat waar u aanmeldt.
  • Laad de pagina/video op het apparaat waarvandaan u wilt verzenden.
  • Verzend het tabblad naar uw Fire TV vanuit een van deze apparaten:
    • Firefox Preview: tik op het menu Pagina-acties (drie puntjes in de adresbalk) > Delen > Naar apparaat verzenden > Verzenden en delen.
    • Firefox voor iOS: tik op het menu Pagina-acties (drie puntjes in de adresbalk) > Naar apparaat verzenden.
    • Firefox Desktop: klik op het menu Pagina-acties (drie puntjes) in de adresbalk > Tabblad naar apparaat verzenden.
  • Selecteer uw Fire TV in de lijst met apparaten waarnaar u kunt verzenden.
  • Tik op Verzenden om te bevestigen.
  • De pagina wordt geopend in Firefox op uw Fire TV.
  • Als u meerdere pagina’s naar uw Fire TV verzendt, opent Firefox de laatst verzonden pagina.

Hulp nodig met Firefox Accounts?