Ik ben mijn wachtwoord voor mijn Mozilla-account vergeten en kan me niet bij het Hubs-dashboard aanmelden

Hubs Hubs Last updated: 7 months ago
Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Als u het het wachtwoord van uw Mozilla-account bent vergeten, herstel het dan naar een nieuw wachtwoord en meld u aan bij Hubs met uw nieuwe wachtwoord.

Noot: u kunt een deel van uw gesynchroniseerde navigatiegegevens verliezen als u uw wachtwoord herinitialiseert zonder herstelsleutels. We kunnen uw betalingsgegevens herstellen, maar niet uw navigatiegegevens, bladwijzers en aanmeldingen.

Uw Mozilla-account herinitialiseren

Al uw gegevens op de server worden gewist als u uw wachtwoord herinitialiseert (tenzij u herstelsleutels gebruikt). Uw overige apparaten stoppen met synchroniseren, tenzij u ze bijwerkt met uw nieuwe wachtwoord.

1. Bezoek het Hubs-dashboard.
  2. Voer het e-mailadres van uw Mozilla-account en klik op Registreren of Aanmelden.
  3. Klik op Wachtwoord vergeten?
  4. Voer het e-mailadres in dat hoort bij uw Mozilla-account. Firefox stuurt u een herinitialisatiebericht.
  5. Volg de instructies in uw ontvangen e-mailbericht om uw wachtwoord te wijzigen.
  6. Vergeet niet om, nadat u bent aangemeld met uw nieuwe wachtwoord, uw wachtwoord bij te werken op uw overige gesynchroniseerde apparaten.
  7. Meld u na het wijzigen van uw wachtwoord aan bij Hubs met uw nieuwe wachtwoord.