Få hjælp med en app du har købt i Marketplace

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Medmindre andet er angivet, er apps og andet indhold i Marketplace udviklet og solgt af tredjepartsudviklere, ikke af Mozilla. Af samme grund skal enhver forespørgsel om hjælp rettes til udvikleren af appen/indholdet, hvilket kan gøres gennem Marketplace.

For at få hjælp til indhold du har købt i Marketplace:

1. Åbn appen Marketplace.
  2. Tryk på appen, du har brug for hjælp til. Du kan finde instruktioner til, hvordan du henter og installer apps ved at læse How to navigate and find Apps in the Firefox Marketplace.
  3. Rul ned til bunden af siden.
  4. Tryk på Supportmail.

Contact an App's Support (Marketplace, Mobile)

En ny mail åbnes, beskriv dit problem så detaljeret som muligt i mailen og send den. Udvikleren vil herefter undersøge problemet og besvare din henvendelse.

Du kan også bede om hjælp hos din teleoperatør. Læs her for at finde en liste over teleoperatørers supportsider.

Hvis dit købte indhold er defekt, indeholder malware, er utilgængeligt eller på anden måde ikke lever op til beskrivelsen i Marketplace, og hvis du har betalt med kreditkort, kan du anmode at få pengene tilbage indenfor 10 dage efter købet. Brug denne formular.