Updatenotificaties van Firefox in Windows

Noot: vanaf Firefox versie 106, zien Windows 10+-gebruikers met een automatische update-installatie in de achtergrond een Windows-toastnotificatie als ze Firefox de afgelopen 28 dagen niet hebben geopend.

Updatenotificaties zijn onderdeel van een Firefox-onderzoek dat gegevens verzamelt die Mozilla helpen om meer geïnformeerde beslissingen te nemen over toekomstige updates. Ze zijn ontworpen om u te laten weten wanneer een splinternieuwe versie van Firefox beschikbaar is, zelfs als Firefox is afgesloten.

Firefox update notification