Yleisiä kysymyksiä Firefoxin päivittämisen jälkeen

Tämän artikkelin sisältöä ei enää ylläpidetä, joten se saattaa olla vanhentunutta.

Päivititkö juuri Firefoxin uusimpaan versioon ja ihmettelet tapahtuneita muutoksia? Tässä artikkelissa käsitellään yleisimmät kysymykset päivittämiseen liittyen.

Huomaa: Tämä koskee vain uusinta Firefox Beta -versiota, jonka voi ladata osoitteesta mozilla.org/beta.

Oletko uusi Firefox-käyttäjä? — lue artikkelista Firefoxin käyttäminen lisätietoja pääominaisuuksista.
Ongelmia päivityksen kanssa? — lue artikkelista Tuoreet Firefox-ongelmat ratkaisuja.

Miksi nämä muutokset tehtiin?

Firefoxin uusin versio sisältää visuaalisia parannuksia käyttöliittymään sen yhdenmukaistamiseksi ja sujuvoittamiseksi. Tämän lisäksi uudet ominaisuudet tekevät käyttöliittymän muokkaamisesta helpompaa.

New tabs and toolbar - Win8

Mitä tapahtui lisäosapalkille?

Firefoxin uusin versio poistaa lisäosapalkin ja siirtää lisäosien painikkeet päätyökalupalkkiin.

Add-ons in the toolbar - Win8

Kuinka saan uuden Firefoxin näyttämään vanhalta versiolta?

Yksi Firefoxin parhaista ominaisuuksista on sen muokattavuus. Voit tehdä siitä vanhan Firefox-version näköisen, jos haluat. Tahdotko takaisin lisäosapalkin, pienet kuvakkeet tai välilehdet alareunassa? Ei hätää.

Kuinka päivitän Firefox Syncin?

Kirjautuminen uuteen Synciin on helppoa Firefox-tilillä. Et tarvitse enää parikoodeja tai palautusavaimia. Riittää, että kirjaudut sähköpostillasi ja salasanallasi, ja olet valmis. Uusi Sync-versio toimii kuitenkin vain uusimmalla Firefoxilla. Ei syytä huoleen, me näytämme, kuinka päivitys tapahtuu.

Osa lisäosistani on poistettu käytöstä. Mitä teen?

Kun Firefox päivittyy, se poistaa käytöstä lisäosat, jotka eivät ole yhteensopivia uuden version kanssa.