El registro de llamadas no termina de cargar

Este artigo xa non se mantén, polo que o seu contido pode estar obsoleto.

Esta páxina non existe en Galego. Cargouse a versión en Español. Se quere localizalo a Galego, prema aquí . Tamén pode ver a versión inglesa desta páxina.

Tras actualizar Firefox OS, algunos usuarios dejan de poder acceder al registro de llamadas. Al tratar de abrirlo, aparece un mensaje del progreso que se queda colgado en algún momento (por ejemplo, al 10%) y no se completa nunca.

Estamos trabajando en ello en este momento. Actualizaremos este artículo en cuanto solucionemos el problema. Cuando eso ocurra, u operador de telefonía seguirá teniendo que proporcionarte una actualización para que puedas solucionar el problema en tu dispositivo.