Landkort og lokalt information i Firefox OS

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Du kan bruge din GPS med appen HERE Maps. Appen giver dig et rigt sæt funktioner, som fx navigation, rejsemuligheder, trafikinformation og satellitbilleder.

1. Åbn appen HERE Maps ved at trykke på ikonet HERE Maps 25x25.
    here_maps
    • HERE maps vil spørge om tilladelse til at kende din position. Tryk på knappen Tillad for at dele din position.
    Hvis ikke ikonet Position vises øverst på din telefon, så gå til startskærmen, tryk på appen Indstillinger, og tryk så på knappen ud for Position for at aktivere det.
  2. Tryk på menuknappen øverst til højre på skærmen for at få flere muligheder.
  3. Tryk på knappen Route for at finde din aktuelle position. Beskeden Finding your current location vil blive vist.
  4. Når GPS'en har adgang til dine positionsdata, vil beskeden forsvinde og knappen i bunden til venstre af kortet bliver grøn.
    Bemærk: Hvis du bruger GPS for første gang, skal du muligvis gå udenfor for at kunne finde positionen.
  5. Skriv i feltet To for at søge efter en position ved navn eller adresse for at finde dit bestemmelsessted, mens du har adgang til en dataforbindelse.
  6. Tryk på det runde grønne ikon nederst til venstre i Here maps appen for når som helst at genopfriske din position.
  1. Åbn appen HERE Maps ved at trykke på ikonet here app.
    • En skærm vises med beskeden "Vil du dele din position med HERE maps?". Tryk på knappen Del for at dele din position.
    here share
    Hvis ikonet Position geolocate ikke vises øverst på skærmen, så gå til startskærmen, tryk på appen Indstillinger Settings 1.3Settings 1.4Settings- 2.0 (small) , og tryk så på knappen ud for Position for at aktivere det: fos enabled. Hvis du bruger HERE Maps for første gang, skal du muligvis gå udenfor for at modtage GPS-signalet.
  2. Tryk på menuknappen øverst til højre på skærmen for at få flere muligheder: søg efter steder, få vejvisning til adresser, gem steder du vil huske og gem et kort til senere.
    here menu
  3. Normalt registreres ændring af din position, og placeringen på kortet opdateres automatisk. Hvis der ikke er ordentlig forbindelse til GPS-signalet, fx hvis du har telefonen i lommen eller i en taske, kan du opdatere placeringen på kortet manuelt ved at trykke på det runde, grønne ikon nederst til venstre på skærmen.