Hilfe durchsuchen

Vorsicht vor Support-Betrug: Wir fordern Sie niemals auf, eine Telefonnummer anzurufen, eine SMS an eine Telefonnummer zu senden oder persönliche Daten preiszugeben. Bitte melden Sie verdächtige Aktivitäten über die Funktion „Missbrauch melden“.

Learn More

Firefox does not support weblinks in a pdf

more options

Het probleem op deze pagina : https://support.mozilla.org/nl/questions/937604 lijkt nog immer te bestaan maar dan met het Designprogramma Xara. Het programma kan zelf een pdf maken, ook met url's er in. Kan ook printen via de pdf-progs als Cute pdf, Fox pdf als pdf printer. In alle gevallen zijn in Firefox de url's niet werkend.

Echter, in Internet Explorer van Microsoft versie 11.0.15 onder Windows 8.1 is het geen enkel probleem.

Heb lange tijd Firefox als browser gehad na oudere versies van IE, maar dit is uitermate onhandig. Vandaar de vraag geënt op de gegeven url hierboven .... is het herkenbaar en op te lossen op korte termijn.

Het probleem op deze pagina : https://support.mozilla.org/nl/questions/937604 lijkt nog immer te bestaan maar dan met het Designprogramma Xara. Het programma kan zelf een pdf maken, ook met url's er in. Kan ook printen via de pdf-progs als Cute pdf, Fox pdf als pdf printer. In alle gevallen zijn in Firefox de url's niet werkend. Echter, in Internet Explorer van Microsoft versie 11.0.15 onder Windows 8.1 is het geen enkel probleem. Heb lange tijd Firefox als browser gehad na oudere versies van IE, maar dit is uitermate onhandig. Vandaar de vraag geënt op de gegeven url hierboven .... is het herkenbaar en op te lossen op korte termijn.

Alle Antworten (1)

more options

Hello!

Hartelijk dank voor uw feedback van PDF's in Firefox.

Er is momenteel een ticket te openen met de ontwikkelaars van PDF-ondersteuning voor Firefox om te kijken naar hoe je een functie als deze te implementeren. https://github.com/mozilla/pdf.js/issues/3172

Zij stellen voor dat u probeert rechts te klikken op de URL en het selecteren van Open link als een tijdelijke oplossing.

Laat het me weten als dat je vraag niet te beantwoorden.

-Robert