Viser spørgsmål med mærkatet: Vis alle spørgsmål
  • Løst
  • Arkiveret

Youtube Basic Buttons not appearing

Buttons like 3 bar preferences button, notification etc are broken or not visible just the highlight is visible and click the notification button also break the whole bro… (læs mere)

Buttons like 3 bar preferences button, notification etc are broken or not visible just the highlight is visible and click the notification button also break the whole browser

Stillet af Oliullah for for 11 måneder siden

Besvaret af jonzn4SUSE for for 11 måneder siden

  • Løst
  • Arkiveret

Typing in Google Search disappears

When I am typing in a search request in google, the type disappears frequently and I cannot even correct it because the whole line disappears. I thought this was happenin… (læs mere)

When I am typing in a search request in google, the type disappears frequently and I cannot even correct it because the whole line disappears. I thought this was happening when I misspelled a word but it seems to happen in other situations also. This is very annoying.

Stillet af Thanzael for for 10 måneder siden

Besvaret af zeroknight for for 10 måneder siden

  • Løst
  • Arkiveret

New York Times Articles Won't Load

New York times articles briefly load and then disappear on one iMac. I think it is associated with the fact that the New York Times ads are missing or haven't loaded on t… (læs mere)

New York times articles briefly load and then disappear on one iMac. I think it is associated with the fact that the New York Times ads are missing or haven't loaded on that iMac. On our other iMac, New York Times articles load fine and the ads are present. I've looked in the Firefox settings on both and can't find any significant differences differences that would create this problem.

Stillet af ed121 for for 9 måneder siden

Besvaret af chris_mtl for for 9 måneder siden

  • Løst
  • Arkiveret

Problems after installing the latest update for firefox on Win10 about 24h ago.

Hi, with reference to the above subject, the Tumblr, outlook and other sites do not display photos/ text, operate properly etc. All these applications work fine on other … (læs mere)

Hi, with reference to the above subject, the Tumblr, outlook and other sites do not display photos/ text, operate properly etc. All these applications work fine on other devices, Apple ios. The firefox has been restarted several times and also pc as well. No new installation or any other major change has been done. Thanks

Stillet af george4g for for 10 måneder siden

Besvaret af george4g for for 10 måneder siden

  • Løst
  • Arkiveret

Weird symbols

I am using Windows 11 and Firefox 116.0.3. Some characters like ‘ ’ “ ” — become weird symbols in Firefox when I copy and paste text containing them to html source text … (læs mere)

I am using Windows 11 and Firefox 116.0.3. Some characters like ‘ ’ “ ” — become weird symbols in Firefox when I copy and paste text containing them to html source text file. This started happening earlier this month, never happened before. Why is this happening now?

Stillet af the.pelican.web for for 9 måneder siden

Besvaret af the.pelican.web for for 9 måneder siden

  • Løst
  • Arkiveret

Various things do not load anymore since the latest Firefox update today

I was using my computer and Firefox all day to watch videos, browse twitter and Tumblr and whatnot until around 15:30 my time, when suddenly Twitter stopped loading my ti… (læs mere)

I was using my computer and Firefox all day to watch videos, browse twitter and Tumblr and whatnot until around 15:30 my time, when suddenly Twitter stopped loading my timeline. I thought it was an issue with Twitter or my computer. I restarted my PC twice so far and rebooted my modem (completely unplugged, left it alone for a min and plugged it in again).

I still cant load my twitter timeline, not even in private with all extensions turned off. It does load Tumblr, but like 80% of the pictures/gifs, even profile pictures do not load. When I search for something on Duck Duck Go it sometimes works but most times it just stays blank. Youtube videos either do not load at all, or stop loading/load endlessly at some point. I am still able to navigate the Youtube website tho.

I really do not want to use Chrome, but the latest update is just unusable. Am I the only one?

(I forgot the word for modem, dont judge me.)

Stillet af knollamelie for for 10 måneder siden

Besvaret af Paul for for 10 måneder siden

  • Løst
  • Arkiveret

Support for transparent images when copy-and-pasting

hello! i'm looking for a way to adjust the settings, if there are any, to copy and paste PNG images with firefox and keep their transparency intact -- rather than the sol… (læs mere)

hello! i'm looking for a way to adjust the settings, if there are any, to copy and paste PNG images with firefox and keep their transparency intact -- rather than the solid black it has now. as i understand it there's been similar issues as of 8 months ago, but i'm unsure if anything else has changed in that time.

i'm not a full-on graphic designer or anything but i do use this fairly often as an artist to look at references and such, and as someone who's recently switched to firefox from chrome (which does support this feature) i'd like to know if it's as easy as clicking something in a menu or if that's not an option altogether. thank you in advance to anyone willing to help!

Stillet af rag for for 10 måneder siden

Besvaret af Medhasree Suram for for 10 måneder siden

  • Løst
  • Arkiveret

Browser managed by my organization

Greetings Firefox Support/CommunityL While reconnecting one of my computers to my Firefox account I saw at the top of the Settings Page: "Your settings are being managed… (læs mere)

Greetings Firefox Support/CommunityL

While reconnecting one of my computers to my Firefox account I saw at the top of the Settings Page: "Your settings are being managed by your organization". Problem is that I don't belong to any organizations or enterprises having anything to do with my online life. I have been hacked in the past and am paranoid when I see something that doesn't make sense. When I click on the link (trusting that it is indeed from you), it takes me to your Enterprise Policy page showing the following:


Active Policy Name Policy Value

DNSOverHTTPS Enabled false Locked true

I always use secure DNS (DOH or DOT) on everything - network adapters, routers (except the ISP one whose default I can't figure out to circumvent) etc. but on the browser setting pages I am only given the option of having it off: the default, increased, and max protection options are greyed out and cannot be chosen. I guess that explains the policy values but who locked it? My only guess is that is use a Surfshark VPN and realize that in so doing I am using Surfshark's DNS servers but I believe I had this problem before using the VPN. Any help would be greatly appreciated. Thanx.

Pat Ford - dpfmd@msn.com

Stillet af D. Patrick Ford, MD for for 9 måneder siden

Besvaret af cor-el for for 9 måneder siden

  • Løst
  • Arkiveret

Firefox multi-account container doesnt have an option to manage containers

I am going through the https://support.mozilla.org/en-US/kb/containers#w_manage-your-containers page and I dont have the option to add new containers when I click on the … (læs mere)

I am going through the https://support.mozilla.org/en-US/kb/containers#w_manage-your-containers page and I dont have the option to add new containers when I click on the icon. I am only shown the choice to open the current page into one of the default containers. If I open a new empty tab, this icon doesnt show up in the url bar.

I have gone through the manage extensions options as well and I cant find a similar option. Can anybody point out what I am missing?

Operating System : Ubuntu Lunar Lobster (23.04) x64 Firefox version : 116.0.3 (64-bit) installed via snap

Stillet af ramfree17 for for 9 måneder siden

Besvaret af TechHorse for for 9 måneder siden

  • Løst
  • Arkiveret

Dashlane keeps logging out each time FF is started/re-started

Ever since the latest FF update each time I start/re-start FF I need to resignin to Dashlane. Honestly this hasn't happened in over 20 years. I haven't been able to fin… (læs mere)

Ever since the latest FF update each time I start/re-start FF I need to resignin to Dashlane. Honestly this hasn't happened in over 20 years. I haven't been able to find any similar reports. Has and/or can anyone explain why and hopefully provide an answer/work around? Thanks anyone/everyone.

Stillet af R.Mariotti for for 10 måneder siden

Besvaret af R.Mariotti for for 10 måneder siden

  • Løst
  • Arkiveret

No Save As Dialogue Appearing

Since the FF update to 116.0.2 (64-bit) I am unable to save images from a very specific part of Ancestry.com. The database is the U.S., School Yearbooks, 1900-2016. All o… (læs mere)

Since the FF update to 116.0.2 (64-bit) I am unable to save images from a very specific part of Ancestry.com. The database is the U.S., School Yearbooks, 1900-2016. All of the other image databases on Ancestry download without issue, and I am able to download the Yearbook images using Edge, so this appears to be a Firefox issue, especially as it began immediately following the most recent update.

The Yearbook images do differ from the others in that you are given an option to download two images as a zip file, or just a single image, but neither option results in the Save As dialogue appearing, and the images do not download anywhere.

This is a very strange issue, but maybe someone familiar with the most recent update could have some insight as to what has been changed that might have this impact.

Windows 11 Version 22H2 (OS Build 22621.2134), if that makes any difference.

Stillet af Geoffrey Eargle for for 10 måneder siden

Besvaret af cor-el for for 10 måneder siden

  • Løst
  • Arkiveret

Attempting to attach any file crashes the browser - Version 116.0.2 (64-bit)

As above, Attempting to attach any file crashes the browser - Version 116.0.2 (64-bit) Windows 10 Pro 64-Bit Any website. File explorer window doesn't even appear. It … (læs mere)

As above,

Attempting to attach any file crashes the browser - Version 116.0.2 (64-bit)

Windows 10 Pro 64-Bit

Any website. File explorer window doesn't even appear. It just crashes instantly.

Stillet af FirefoxConsumer for for 10 måneder siden

Besvaret af FirefoxConsumer for for 10 måneder siden

  • Løst
  • Arkiveret

Various tasks have no effect, just have to switch to another browser to complete

Various tasks have no effect , eg entering 'Duolingo.com' in the search field has no effect. Nothing is returned (screen remains blank - no messages). No problem with oth… (læs mere)

Various tasks have no effect , eg entering 'Duolingo.com' in the search field has no effect. Nothing is returned (screen remains blank - no messages). No problem with other search entries Also attempted link to my bank account similarly froze. End up by switching to Msoft Edge and completing my mission.

Stillet af pedrowells for for 10 måneder siden

Besvaret af zeroknight for for 10 måneder siden

  • Løst
  • Arkiveret

Changed selectiblity behavior

I can no longer 'Select all' of a simple html table displayed in the browser. The header lines won't select no matter what I try. The browser only allows the body lines… (læs mere)

I can no longer 'Select all' of a simple html table displayed in the browser. The header lines won't select no matter what I try. The browser only allows the body lines to be selected, and subsequently copyied.

Source:

Location Heat Setpoints Cool Setpoints
Zone BldgFlrRm Thermostat Day Night Weekend Day Night Weekend
Lobby First Floor Lobby Down 70 64 60 73 84 84
Lobby Second Floor Lobby Up 69 64 60 72 84 84

Stillet af ftoewe for for 10 måneder siden

Besvaret af zeroknight for for 10 måneder siden

  • Løst
  • Arkiveret

Embedded You Tube videos will not play

I am Member of a motorcyle forum which allows You Tube videos to be embedded in Forum posts. When I try to view a video, the initial video Thumbnail can be seen, but cli… (læs mere)

I am Member of a motorcyle forum which allows You Tube videos to be embedded in Forum posts.

When I try to view a video, the initial video Thumbnail can be seen, but clicking the screen to play the video just results in the "spinning wheel" and the video never starts to play.

If I click "Watch on You Tube", a new Firefox browser tab opens and the video plays on the You Tube web site without any issues.

If I use a different Browser such as Chrome to view the Forum web site, I can click on the embedded video and it wil play within the Forum web site.

As an example, there's a 6 second video clip here :

[Trophy Forum / "Driveline Slop"]


Any ideas ?

Thanks,

Alan

Stillet af Alan M for for 10 måneder siden

Besvaret af Alan M for for 10 måneder siden

  • Løst
  • Arkiveret

Bookmarks no showing up, no HTML file to upload, tried everything!

Dear Firefox support, I am writing to inquiry about bookmarks. I have hundreds of bookmarks, if not thousands with many folders, which I have saved over the last decade.… (læs mere)

Dear Firefox support,

I am writing to inquiry about bookmarks. I have hundreds of bookmarks, if not thousands with many folders, which I have saved over the last decade. I have always synced my account and it should all be there upon downloading a new firefox on my new computer. However, the HTML file that it is asking me to upload from is not a file I am able to find in by backups, time machine, or anywhere else. It is also not in my account after I sign in. I have spent nearly 10 hours trying to figure this out. I have read all your articles and went through the steps of about:profiles. ALL my bookmarks should have been synced and saved. I have firefox in my Time-machine backup also. But none of the library files populates the bookmarks.

It would be a huge harm to my research career if I am unable to restore my bookmarks. I have trusted and used Firefox for a long time. Please assist me in obtaining these bookmarks in my browser.

Best,

Stillet af AniTamar for for 9 måneder siden

Besvaret af cor-el for for 9 måneder siden

  • Løst
  • Arkiveret

No decoder found for audio/mpeg

System: MacOS 13.5 Hardware: Apple M1 Max Firefox version: 116.0.1 about:support / Media Audio Backend: audiounit-rust Codec Support Information: Codec Name Software Deco… (læs mere)

System: MacOS 13.5 Hardware: Apple M1 Max Firefox version: 116.0.1 about:support / Media Audio Backend: audiounit-rust Codec Support Information: Codec Name Software Decoding Hardware Decoding H264 Supported Unsupported AAC Supported Unsupported Opus Supported Unsupported Vorbis Supported Unsupported Wave Supported Unsupported


Having a problem with an mp3 content on all sites. In console I can see error: Error Code: NS_ERROR_DOM_MEDIA_FATAL_ERR (0x806e0005) Details: Error no decoder found for audio/mpeg

The same error shows when starting firefox from terminal: [Child 1234, MediaDecoderStateMachine #1] WARNING: Decoder=11dddc400 Decode error: NS_ERROR_DOM_MEDIA_FATAL_ERR (0x806e0005) - Error no decoder found for audio/mpeg: file /builds/worker/checkouts/gecko/dom/media/MediaDecoderStateMachineBase.cpp:166

It seems like not a system problem, because I can open and listen an mp3 files in quicktime. And chrome browser also not having any problems playing an mp3 content.

Firefox installed with dmg downloaded from site, but also tried install with brew - same result. The problem occurs in incognito mode too.

Stillet af crazytushkan for for 10 måneder siden

Besvaret af jscher2000 - Support Volunteer for for 10 måneder siden

  • Løst
  • Arkiveret

No Audio on firefox browser only

Audio on my PC works except on the firefox browser. The browser is not muted, I've checked the volume mixer, i've reinstalled firefox, but nothing seems to work. This jus… (læs mere)

Audio on my PC works except on the firefox browser. The browser is not muted, I've checked the volume mixer, i've reinstalled firefox, but nothing seems to work. This just started occurring a couple days ago. When I restart the pc, i will get audio from firefox for a couple seconds then audio stops.

Stillet af justin.c for for 10 måneder siden

Besvaret af justin.c for for 10 måneder siden

  • Løst
  • Arkiveret

Pages I use every day no longer loading today. Was there an update in the last 24 hours?

On Thursday the pages I have used every day for years worked fine. Today pages like Ancestry.com, familysearch.org, facebook, twitter. None are loading. Was there an upd… (læs mere)

On Thursday the pages I have used every day for years worked fine. Today pages like Ancestry.com, familysearch.org, facebook, twitter. None are loading. Was there an update that happened since Thursday? How can I go back to the previous version that worked perfectly? I did check and my system says I'm using the most current version Win10 computer (2 years old if it matters).

Stillet af llawson3967 for for 10 måneder siden

Besvaret af cor-el for for 10 måneder siden