Viser spørgsmål med mærkatet: Vis alle spørgsmål
  • Løst
  • Arkiveret

Core Web Vitals in Firefox

Dear Firefox Team, good morning. I hope you are doing well and that you are all healthy. Guys... while looking for a way to measure the performance of our site, we cam… (læs mere)

Dear Firefox Team, good morning.

I hope you are doing well and that you are all healthy.

Guys... while looking for a way to measure the performance of our site, we came across the Core Web Vitals (CWV) some time ago. These are Google KPIs for measuring the user experience on a page (https://web.dev/vitals/#core-web-vitals). Unfortunately, some of the KPIs (like the Largest Contentful Paint or Cumulative Layout Shift) are currently only accessible using Chrome and it's preformance API. That's a pity, because there are also many people using Firefox who visit our site... and it would be interesting to have such KPIs as well.

In an article by Cloudflare (https://developers.cloudflare.com/analytics/web-analytics/understanding-web-analytics/core-web-vitals/) we recently learned that Firefox is also planning to expose the metrics used in the CWV... only the "coming soon" from the article is a bit vague. That's why I'm contacting you to get some more information on that topic. Do you perhaps know whether the topic is planned and will be tackled this year?

Thank you for your attention. Best regards, Carlos

Stillet af carlos.cohen for 1 år siden

Besvaret af cor-el for 1 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

Why did "to google translate" add-on get removed?

Hello all, I'm running Version 108.0.1 on a mid 2015 Macbook Pro MacOS 12.6.2 Today I went to do a translation using the "to google translate" add-on and noticed it was… (læs mere)

Hello all,

I'm running Version 108.0.1 on a mid 2015 Macbook Pro MacOS 12.6.2 Today I went to do a translation using the "to google translate" add-on and noticed it was missing from its place in the context menu. I go to "get more add-ons and re-installed it.

So why was it uninstalled without my consent? What can I do to stop this happening again?

TIA, Gene

Stillet af Gene for 1 år siden

Besvaret af jscher2000 - Support Volunteer for 1 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

Installation issue on Win 10

I have downloaded and installed Mozilla Firefox on a new computer through the Edge browser both from the Mozilla site and through the Microsoft store. The installation do… (læs mere)

I have downloaded and installed Mozilla Firefox on a new computer through the Edge browser both from the Mozilla site and through the Microsoft store. The installation downloads and installs as it should. Firefox has been selected as the default browser and everything appears as it should. When I open Firefox and type in an address, nothing populates. No site will open on the screen. When I open settings in Firefox, nothing opens. When I open history, it shows that I have been to the sites that I have loaded even though they haven't shown on the browser. I have completely uninstalled Firefox and reinstalled it with the same result. I have downloaded Opera browser and it installs correctly, I have downloaded and installed Firefox from Opera and had the same result. Any ideas?

Thanks, John

Stillet af bilbobagins22 for 1 år siden

Besvaret af bilbobagins22 for 1 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

Firefox crashes since upgrade to MacOS Ventura Version 13.0.1 (22A400)

Since the OS upgrade, any portal that I open (especially the ones that I have my user id and password saved) crashes. One crash report can be found at https://crash-stats… (læs mere)

Since the OS upgrade, any portal that I open (especially the ones that I have my user id and password saved) crashes. One crash report can be found at https://crash-stats.mozilla.org/report/index/7d671357-2d98-4bbc-b177-4029e0221221

I have tried disabling add-ons/ exensions, disabling auto-fill, downgrading security, reinstalling (even the ESR edition), deleting Firefox files from the library/application_support - but it doesn't simply work. Not sure if this is an OS issue.

Any ideas would really help. Getting the below info on the about:crashes each time:

Crash Reason EXC_BAD_ACCESS / KERN_INVALID_ADDRESS Crash Address 0x0000000000000018

Stillet af sowmik.sengupta for 1 år siden

Besvaret af cor-el for 1 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

Urdu text do not appear correct in search results

Hello, I have seen a clear difference on the text that appears on the website (e.g. BBC Urdu) and same text in search results. I have tried different search engines (Goog… (læs mere)

Hello, I have seen a clear difference on the text that appears on the website (e.g. BBC Urdu) and same text in search results. I have tried different search engines (Google, Bing) and different browsers (Edge, Vivaldi) but same issue. Attached are the SS of the issue.

I am not sure if this has to do something with my DeepinOS. But would be thankful if can some guidance what to do? Thanks!

Stillet af minajahan for 1 år siden

Besvaret af cor-el for 1 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

Is it possible to create a shortcut to the notification manager?

Hi, When you click "settings" in notifications, in the privacy and security settings, a new window opens instead of a tab, so this setting has no URL of its own. In Chrom… (læs mere)

Hi, When you click "settings" in notifications, in the privacy and security settings, a new window opens instead of a tab, so this setting has no URL of its own. In Chromium-based browsers they have the URL "*browser name*://settings/content/notifications", so I could add this URL to bookmarks and access it quickly. Is there any way to do something similar in Firefox? Thanks

Stillet af Chemita for 1 år siden

Besvaret af cor-el for 1 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

Firefox - Drag bookmark to folder problem

Hi everyone I can no longer drag a bookmark to a folder and insert it where I need to in the folder, which previously was very useful. Now when I drag a bookmark and tr… (læs mere)

Hi everyone

I can no longer drag a bookmark to a folder and insert it where I need to in the folder, which previously was very useful.

Now when I drag a bookmark and try to insert it where I need to it defaults to inserting it as the first / top bookmark in the folder. Which means I have to drag it a second time to its desired position.

Please could anyone advise about how to get the functionality back.

Thanks in advance !

Stillet af swage26 for 1 år siden

Besvaret af cor-el for 1 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

Can't play Amazon videos

I can't for the life of me understand what is going on with my browser. Everytime I try to watch a video that I have purchased I get this error message: "Firefox is inst… (læs mere)

I can't for the life of me understand what is going on with my browser. Everytime I try to watch a video that I have purchased I get this error message:

"Firefox is installing components needed to play the audio or video on this page. Please try again later."

I have tried searching for a solution but no avail. I have disabled and re-enabled DRM, bit it was a no go. I tried re-downloading firefox, still had the same issue. I created a new profile, still won't work! I have been searching for solutions constantly and tried so many but none seem to work. Finally someone suggested that I check my extensions and App data and I saw a sign that said:

"widevine decryption module provided by google inc. will be installed shortly"

but it has been almost a day and it still hasn't been installed. In advanced preferences I looked up widevine and saw this:

media.gmp-widevinecdm.autoupdate true media.gmp-widevinecdm.enabled true media.gmp-widevinecdm.lastDownloadFailReason Error: Failed downloading via ServiceRequest, status: 0, reason: error media.gmp-widevinecdm.lastDownloadFailed 1671609470 media.gmp-widevinecdm.lastInstallStart 1671609449 media.gmp-widevinecdm.visible true

Is the problem with my computer or internet?

Stillet af kkjent for 1 år siden

Besvaret af Paul for 1 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

Firefox Exceptions Sync

Hello, I have activated Firefox Sync and "delete cookies on close" and I have noticed that the URLs I have set up exceptions for do not sync across my devices, thus havi… (læs mere)

Hello,

I have activated Firefox Sync and "delete cookies on close" and I have noticed that the URLs I have set up exceptions for do not sync across my devices, thus having to re-enter them on every device.

Is this by design or can I do something about it?

Thanks for any help

Stillet af Nydragon for 1 år siden

Besvaret af cor-el for 1 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

MNP Error Page on .mil

Trying to load .mil webpages (specific case in image) present an MNP error. For context; VPN on, connected to US server Same site tested in edge with VPN works. If anymor… (læs mere)

Trying to load .mil webpages (specific case in image) present an MNP error. For context; VPN on, connected to US server Same site tested in edge with VPN works. If anymore information is needed I can provide, thank you and happy holidays!

Stillet af ninopachinko for 1 år siden

Besvaret af jonzn4SUSE for 1 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

As soon as a video is played in youtube firefox crashes

The main youtube page loads and displays ok. As soon as a video is played (even in preview), firefox crashes. I'm on Linux Manjaro. other websites with video work fine (f… (læs mere)

The main youtube page loads and displays ok. As soon as a video is played (even in preview), firefox crashes. I'm on Linux Manjaro. other websites with video work fine (for ex Vimeo) I tried disabling all my addons and plugins in the normal mode (not troubleshoot mode) and it still crashes. However, the troubleshoot mode works fine ! Refreshing firefox didn't fix the issue. I have another computer with Linux manjaro and firefox works just fine. I spent a lot of time trying to understand what's wrong but I really don't see why.

Thanks in advance for your help.

Stillet af gdurrens for 1 år siden

Besvaret af TyDraniu for 1 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

I updated to new version 108.0.1 (64-bit) and found: icons for my extensions disappeared.

I updated to new version 108.0.1 (64-bit) and found: icons for my extensions disappeared. Extensions exists and turned on, but toolbar don't show them. How can I restore… (læs mere)

I updated to new version 108.0.1 (64-bit) and found: icons for my extensions disappeared. Extensions exists and turned on, but toolbar don't show them. How can I restore them?

Radmir.

Stillet af Radmir for 1 år siden

Besvaret af Radmir for 1 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

Firefox will not show bold

I am making a web page (in Dreamweaver) for a meeting and I have certain things in bold. In Firefox, the bold (<b></b>) does not show. Bold shows up on my p… (læs mere)

I am making a web page (in Dreamweaver) for a meeting and I have certain things in bold. In Firefox, the bold (<b></b>) does not show. Bold shows up on my pages on Chrome and on Microsoft edge. I've also tried the <strong> tag, but that doesn't work either. The font family for the pages is sans-serf. I really need this to show on most browsers.

Stillet af jls25 for 1 år siden

Besvaret af Terry for 1 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

Adding .com default for Firefox 108.0.1

With previous versions of Firefox (before 108.0.1) I was able to make changes with about:config to allow a default domain id .com to be added to my Internet query. Exampl… (læs mere)

With previous versions of Firefox (before 108.0.1) I was able to make changes with about:config to allow a default domain id .com to be added to my Internet query. Example I enter cnn and would get cnn.com and assess the website. WIth 108.0.1 I enter cnn and Firefox cannot find the site. The about:config changes I made are:

 set browser.urlbar.autofill to false, set keyword.enabled to false and set browser.fixup.alternate.enabled to true. 

The changes are mentioned in the incident https://support.mozilla.org/en-US/questions/1142103.

With 108.0.1 how can this be implemented like in the past versions? Thanks

Stillet af johnearnheart for 1 år siden

Besvaret af johnearnheart for 1 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

Firefox only: on opening link for Youtube video this video starts but after 0.5...1s stops; Play button must be pressed to continue.

Youtube video starts but after 0.5...1s stops, returns to intro splash screen of the video with 'Play' button on it. The play button should be pressed to start the video… (læs mere)

Youtube video starts but after 0.5...1s stops, returns to intro splash screen of the video with 'Play' button on it. The play button should be pressed to start the video. The video may be selected on the main page of Youtube or started by entering link to the video - it stops in any case. The same problem when Autoplay is selected: the 2nd video starts then stops after 0.5...1s.

No such problem in MS Edge browser on this PC.

Stillet af bvn123 for 1 år siden

Besvaret af Mich for 1 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

Remove phantom bookmark "Amazon.com" from search suggestions

Greetings When I enter the first few digits of "amazon" the first suggestion is always "amazon.com". That would be nice were it not for the fact that, as a European, I d… (læs mere)

Greetings

When I enter the first few digits of "amazon" the first suggestion is always "amazon.com". That would be nice were it not for the fact that, as a European, I don't have that much use for prices in dollars and imperial measurements. I have bookmarked "amazon.de" but due to alphabetical order .com always comes first. Naturally, I have tried to purge "amazon.com" from my bookmarks but I have been unable to find anything that I could delete. Thus, I am wondering whether anyone might know how this issue might be tackled and I would be much obliged if anyone could help.

Best Regards Felix

Stillet af warp101 for 1 år siden

Besvaret af warp101 for 1 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

HTML displays as text only from the web

I have a dozen old embedded device modules (circa 2003) which can host a web page. When I access the device through my local intranet (192.168.0.xxx), the web page displ… (læs mere)

I have a dozen old embedded device modules (circa 2003) which can host a web page. When I access the device through my local intranet (192.168.0.xxx), the web page displays correctly. However, when the same page is accessed through my DNS service (xxx.gotdns.org:xxxx) over the web, the Firefox INSPECT:network tool indicates that the document is type:text and displays the HTML in a text format. The first line of the HTML document is :<!DOCTYPE html>.....

These devices are non-secure information-only devices, but at least Firefox allows for HTTP: exceptions.

However, I cannot understand why Firefox treats the same content differently depending on the path. Is there a way to force Firefox to actually look at the contents of the packet and treat it accordingly?

Stillet af Questor for 1 år siden

Besvaret af Questor for 1 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

Can't log in to usbank.com, a new problem but others have preceded this

I've been logging into usbank.com for many years. I started having problems, on and off, over the past year. Today I can't log in at all. When I go to the site I get the … (læs mere)

I've been logging into usbank.com for many years. I started having problems, on and off, over the past year. Today I can't log in at all. When I go to the site I get the message "Byte Size of the object is zero", and that's all, just a white screen with that message. I'm using Firefox 108.0.1 (64-bit). I'm not blocking cookies from usbank (that I know of), so there's not much to check on my end of things. Any suggestions, things I should check? Thanks.

Stillet af GeneW for 1 år siden

Besvaret af GeneW for 1 år siden

  • Løst
  • Arkiveret

Firefox Save Image/File not work

Any Safe ...As.. in my Firefox isn't working. Nor from right mouse click, nor from menu-file. Currently I'm with 108 under XFCE(Ubuntu). But the troubles was may be after… (læs mere)

Any Safe ...As.. in my Firefox isn't working. Nor from right mouse click, nor from menu-file. Currently I'm with 108 under XFCE(Ubuntu). But the troubles was may be after 98. I've disabled all extensions - persist. I tried also Troubleshooting mode - still persist. I've tried reinstalling - persist. Where have to look? With Chromium I do not have such troubles. Thank you!

Stillet af lbakalov for 1 år siden

Besvaret af lbakalov for 1 år siden