Viser spørgsmål med mærket: Vis alle spørgsmål
  • Løst

Nexus website

Hi, this site when trying to login keeps looping, it has only happened recently and I've cleared cookies and disabled all the addons for it, the site works, but when tryi… (læs mere)

Hi, this site when trying to login keeps looping, it has only happened recently and I've cleared cookies and disabled all the addons for it, the site works, but when trying to login it loops https://www.nexusmods.com and says in the loop-

users.nexusmods.com

Checking if the site connection is secure users.nexusmods.com needs to review the security of your connection before proceeding.

even tried in private browsing, cannot use any other web browser. Please help thanks.

Stillet af Mangekyo Sharringan for 4 dage siden

Besvaret af Terry for 1 dag siden

  • Løst

Scrambled test on certain websites

On certain websites I am getting scrambled text, mostly in headings and titles, not so much in body text. I have followed several tips from other posts like mine, i.e., i… (læs mere)

On certain websites I am getting scrambled text, mostly in headings and titles, not so much in body text. I have followed several tips from other posts like mine, i.e., installed Open Sans font, but that did not do it. I turned off hardware acceleration, and cleared the cache. The only thing that did work was to start Firefox in troubleshooting mode. I only have two add-ons running, Short URL and Dashlane, I doubt they're responsible for this. Any other ideas?

Stillet af Ken D. for 3 dage siden

Besvaret af cor-el for 1 dag siden

  • Løst

How to transfer bookmarks from earlier version to new version of FF?

Hi, I've had Firefox 64 bit running on Windows for a while and recently was given a newer machine where I installed a newer version of the OS. I put the old HDD's as slav… (læs mere)

Hi, I've had Firefox 64 bit running on Windows for a while and recently was given a newer machine where I installed a newer version of the OS. I put the old HDD's as slaves in this new machine. So the old FF is in the slave machine.

I have also installed new Firefox on this new Win10 LTSC, but when I go looking in my now slave HDD I can see FF, but cannot see any bookmarks. Additionally, when I run the FF executable in the old HDD it still runs the new FF, without the old bookmarks.

So how can I extract the old bookmarks on the older FF? Without withdrawing the now slave HDD and making it a master again? As it's now missing most of the OS files too.

Thank you!

Stillet af satyr37 for 3 dage siden

Besvaret af jscher2000 - Support Volunteer for 1 dag siden

  • Løst

Scroll wheel click no longer works in Firefox exclusively

Ever since yesterday, scroll click (I use it to scroll through websites) has stopped working in Firefox. Works in in programs, other browsers, etc., just not Firefox. Wha… (læs mere)

Ever since yesterday, scroll click (I use it to scroll through websites) has stopped working in Firefox. Works in in programs, other browsers, etc., just not Firefox.

Whats weird is it still registers a click when I use it, so I can lick on links with it if I want, but the function of scrolling, either by clicking once and using my mouse to go up and down, or by clicking an holding, no longer works.

I've tried disabling add-ons, incognito mode, nothing seems to work.

Stillet af firefox.6hauh for for 1 måned siden

Besvaret af firefox.6hauh for for 1 måned siden

  • Løst

Google search pages not showing text after Mac OS 12.6 Monterey upgrade

Since upgrading to Monterey, Google search pages show almost no text in Firefox. Google searches in Safari and Google Chrome are completely fine. Only Firefox is showing … (læs mere)

Since upgrading to Monterey, Google search pages show almost no text in Firefox. Google searches in Safari and Google Chrome are completely fine. Only Firefox is showing the problem. The blank text includes dropdown menus too - all options inside them are blank. Currently on Firefox v107.0, but the same problem happens with older versions.

If I go into Troubleshoot mode, the Google searches are working fine. I have refreshed Firefox, Cleared the startup cache. But the problem persists. I uninstalled Firefox from the machine, restarted the computer. Did a fresh download and install, haven't signed in so there are no addons/extensions to cause problems.

This is happening on both an Intel Mac and an M1 Mac running Mac OS 12.6 Monterey.

I attach one screenshot showing the same page with and without troubleshoot mode on. The second screenshot shows another page of results including what looks like weirdly encoded characters.

I've followed all the suggestions in the support page but nothing has helped. I'd really appreciate any advice on further troubleshooting. Thanks in advance for any help.

Stillet af Pavi for 2 uger siden

Besvaret af cor-el for 2 uger siden

  • Låst

Audio fades in when paused instead of continuing at volume level.

I know this is most likely a feature, but it's been annoying the hell out of me since I switched from Chrome and I don't know how to disable it. I have looked at multiple… (læs mere)

I know this is most likely a feature, but it's been annoying the hell out of me since I switched from Chrome and I don't know how to disable it. I have looked at multiple (~3) Reddit threads (two of which were archived) which gave me a total of 0 answers, I've looked at other forums, and I've found, get this, nothing. It's so annoying when for whatever reason, my music gets paused and then it's not at the volume I need it to be at, so I turn it up and then almost immediately turn it back down because of the audio fading. All I want is to know how to disable this, PLEASE.

Stillet af Some Guy Named Phoenix for 1 uge siden

Seneste svar af jscher2000 - Support Volunteer for 1 dag siden

  • Løst

browser video

Hi there I am having some problems with the browser I have a web base yoga app and there is a lot of you tube videos that just does not play. I disabled my extensions but… (læs mere)

Hi there I am having some problems with the browser I have a web base yoga app and there is a lot of you tube videos that just does not play. I disabled my extensions but still nothing. I then installed chrome and the videos worked can you guys please give me an fix.

Stillet af jannes3de for 2 dage siden

Besvaret af James for 2 dage siden

  • Løst

Unseperate regular browsing and private browsing.

In the past, when you opened up private browsing, it seamlessly integrated itself into your browser, being indistinguishable. At a glance, no one would know you were priv… (læs mere)

In the past, when you opened up private browsing, it seamlessly integrated itself into your browser, being indistinguishable. At a glance, no one would know you were private browsing; it blended in.

In a recent update, Mozilla did something unthinkable and made private browsing an isolated instance from Firefox. This, of course, results in a purple flare in the taskbar in front of the entire world that you are private browsing.

I don't understand who thought this was a good idea. I want to know how to undo this horrible change.

See the screenshot where you can't see any information on all my open Firefox windows, except for my private browsing window.

Stillet af M_Negev for 3 dage siden

Besvaret af jscher2000 - Support Volunteer for 3 dage siden

  • Løst

Most websites return "Server Not Found" but reloading the page fixes it.

When loading a page from a domain I haven't recently visited, it will almost always return the "Server Not Found - Hmm. We’re having trouble finding that site," error mes… (læs mere)

When loading a page from a domain I haven't recently visited, it will almost always return the "Server Not Found - Hmm. We’re having trouble finding that site," error message. If I reload the page, however, it will load. Sometimes I have to reload 2-6 times before it works, but it always eventually succeeds. When it does work, it often times fails to load certain elements like fonts, images, embedded videos, and occasionally whole stylesheets--things that often require calls to third party domain. Again, reloading the page (sometimes multiple times) will cause the page to load properly.

I have already tried:

  • Different browsers on same computer (issue does not occur)
  • Firefox on different computers with different OS on same network (issue does not occur)
  • Cleared cache (issue persists)
  • Troubleshooting/safe mode (issue persists)
  • Deleted prefs file (issue persists)
  • Disabled DNS prefetching (issue persists)

Stillet af Jordan for 3 dage siden

Besvaret af cor-el for 3 dage siden

  • Løst

firefox keeps crashing on start

Firefox keeps crashing on start. I tried: 1. firefox -profilemanager 2. firefox --safe-mode 3. start from newly created user 4. reboot computer 5. trying other desktop e… (læs mere)

Firefox keeps crashing on start. I tried: 1. firefox -profilemanager 2. firefox --safe-mode 3. start from newly created user 4. reboot computer 5. trying other desktop environment (kde, xfce)

$ firefox [GFX1-]: glxtest: VA-API test failed: failed to initialise VAAPI connection. ATTENTION: default value of option mesa_glthread overridden by environment. ATTENTION: default value of option mesa_glthread overridden by environment. ATTENTION: default value of option mesa_glthread overridden by environment. ExceptionHandler::GenerateDump cloned child 12256 ExceptionHandler::SendContinueSignalToChild sent continue signal to child ExceptionHandler::WaitForContinueSignal waiting for continue signal...

Here is crash report: AdapterDeviceID: 0x1b81 AdapterDriverVendor: nvidia/unknown AdapterDriverVersion: 520.61.5.0 AdapterVendorID: 0x10de AvailablePageFile: 17494933504 AvailablePhysicalMemory: 26002341888 AvailableSwapMemory: 11995705344 AvailableVirtualMemory: 29669888000 BackgroundTaskMode: 0 BuildID: 20221110173214 CrashTime: 1669989086 DesktopEnvironment: kde GraphicsCriticalError: |[0][GFX1-]: glxtest: VA-API test failed: failed to initialise VAAPI connection. (t=0.396726) HeadlessMode: 0 InstallTime: 1669481249 IsWayland: 0 Notes: Debian GNU/Linux bookworm/sidFP(D00-L1000-W00000000-T000) ProductID: {ec8030f7-c20a-464f-9b0e-13a3a9e97384} ProductName: Firefox ReleaseChannel: release SafeMode: 1 SecondsSinceLastCrash: 284 StartupCrash: 1 StartupTime: 1669989085 SubmittedFrom: Client Throttleable: 1 TotalPageFile: 45604323328 TotalPhysicalMemory: 33608617984 UptimeTS: .46475384 Vendor: Mozilla Version: 107.0

This report also contains technical information about the state of the application when it crashed.

Stillet af paul for 3 dage siden

Besvaret af paul for 3 dage siden

  • Løst

Disabling DRM completely

I have disabled DRM content, why is firefox annoying me to enable it each time I load a website that requires it. What seems to be now the general topic, even for a simpl… (læs mere)

I have disabled DRM content, why is firefox annoying me to enable it each time I load a website that requires it. What seems to be now the general topic, even for a simple blog... If I disabled it, I do not want to be prompted to enable it back. I know how to enable it.

Stillet af david636 for for 3 måneder siden

Besvaret af cor-el for for 3 måneder siden

  • Løst

Cannot use Idagio.com web player in Firefox since update to 107

Since updating to version 107, the Idagio.com web player does not work in Firefox. When pressing the "Play" icon, only progression dots show forever. … (læs mere)

Since updating to version 107, the Idagio.com web player does not work in Firefox. When pressing the "Play" icon, only progression dots show forever.

Stillet af apare3 for 2 uger siden

Besvaret af apare3 for 3 dage siden

  • Låst

Most websites return "Server Not Found" but reloading the page fixes it.

Locking this thread.Please continue here: [/questions/1398430] When loading a page from a domain I haven't recently visited, it will almost always return the "Server Not … (læs mere)

Locking this thread.
Please continue here: [/questions/1398430]
When loading a page from a domain I haven't recently visited, it will almost always return the "Server Not Found - Hmm. We’re having trouble finding that site," error message. If I reload the page, however, it will load. Sometimes I have to reload 2-6 times before it works, but it always eventually succeeds. When it does work, it often times fails to load certain elements like fonts, images, embedded videos, and occasionally whole stylesheets--things that often require calls to third party domain. Again, reloading the page (sometimes multiple times) will cause the page to load properly.

I have already tried:

  • Different browsers on same computer (issue does not occur)
  • Firefox on different computers with different OS on same network (issue does not occur)
  • Cleared cache (issue persists)
  • Troubleshooting/safe mode (issue persists)
  • Deleted prefs file (issue persists)
  • Disabled DNS prefetching (issue persists)

Stillet af Jordan for 3 dage siden

  • Løst

Bookmark synced tabs without opening them?

Hi Trying to make sync work the way I want. Initial question: I've synced tabs between Windows desktop and Android. Now I would like to bookmark all those tabs in the de… (læs mere)

Hi

Trying to make sync work the way I want. Initial question:

I've synced tabs between Windows desktop and Android. Now I would like to bookmark all those tabs in the desktop browser, without opening them first. I've found out how to view them in the side bar, but I see no option to bookmark all tabs.

It would be nice to have synced Tabs in the Library window and Options panel.

Stillet af tilsig-firefox for 1 uge siden

Besvaret af jscher2000 - Support Volunteer for 5 dage siden

  • Løst

Firefox won't close properly

Everytime I try to close my Firefox browser window, it just stops. There are multiple processes taking in excess of 200 or 300K in memory that seem to be causing the pro… (læs mere)

Everytime I try to close my Firefox browser window, it just stops. There are multiple processes taking in excess of 200 or 300K in memory that seem to be causing the problem. I have to manually end the process just to close Firefox, and it is quite annoying.

I just checked, my Firefox is up to date. Yesterday I deleted and re-installed Firefox, but it's still doing the same thing.

This is kind of driving me nuts to be honest. I have Chrome, Opera, and Edge also installed on my computer so I'm ready to jetisson Firefox but thought I'd see what the community has to say first.

Stillet af phil.schreiber9664@gmail.com for 1 uge siden

Besvaret af phil.schreiber9664@gmail.com for 3 dage siden

  • Løst

OpenH264 fails to install with HTTPS-Only mode enabled

"OpenH264 Video Codec provided by Cisco Systems, Inc." plugin will sit in the "will be installed shortly" status forever if you have HTTPS-Only mode enabled. I have been … (læs mere)

"OpenH264 Video Codec provided by Cisco Systems, Inc." plugin will sit in the "will be installed shortly" status forever if you have HTTPS-Only mode enabled. I have been pulling my hair out for the last few days trying to figure out why I couldn't play YouTube or many other sites videos.

Turns out the site that the library is downloaded from has a bad certificate installed: https://ciscobinary.openh264.org/libopenh264-2.3.0-linux64.6.so.bz2

``` Websites prove their identity via certificates. Firefox does not trust this site because it uses a certificate that is not valid for ciscobinary.openh264.org. The certificate is only valid for the following names: a248.e.akamai.net, *.akamaihd-staging.net, *.akamaihd.net, *.akamaized-staging.net, *.akamaized.net

Error code: SSL_ERROR_BAD_CERT_DOMAIN ```

OS: Fedora 36 Firefox Version: 104.0 (64-bit)

Stillet af Nickolas Gupton for for 3 måneder siden

Besvaret af Nickolas Gupton for for 3 måneder siden