Template:fenixetp

Udvidet beskyttelse mod sporing er slået til som standard, men du kan slå funktionen fra eller ændre dit beskyttelsesniveau:

1. Tryk på menuknappen.
    Settings icon in address bar in android
  2. Tryk på Indstillinger.
  3. Tryk på Udvidet beskyttelse mod sporing i afsnittet Udvidet beskyttelse mod sporing.
  4. Tryk på kontakten for at slå funktionen til eller fra.
  5. Hvis du slår funktionen til, så vælg det ønskede beskyttelsesniveau.
    • Standard: Beskytter dig mod sporing via sociale medier, sporings-tjenester på tværs af websteder og cryptominers.
    • Striks: Blokerer sporing via indhold (videoer, reklamer og andet indhold, der indeholder sporings-kode) ud over sporings-mekanismer, der er blokeret i standardindstillingen. Indstillingen Striks kan forhindre nogle websteder i at fungere korrekt.
    • Tilpasset: Blokerer sporing via indhold (videoer, reklamer og andet indhold, der indeholder sporings-kode), men du kan vælge, hvilke sporingsmekanismer og scripts, der skal blokeres (cookies, sporings-indhold, cryptominers og fingerprinters).

ETP Settings