Synkroniser logins i Firefox til iOS

Revisionsinformation
  • Revision id: 242440
  • Oprettet:
  • Lavet af: Joergen
  • Kommentar: Opdateret
  • Gennemgået: Ja
  • Gennemgået:
  • Gennemgået af: Joergen
  • Er godkendt? Ja
  • Er nuværende revision? Ja
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Aktivér synkronisering af logins i Firefox til iOS, så du kan få adgang til dine logins fra alle dine synkroniserede enheder. Dette er også nødvendigt, når du bruger Firefox til at udfylde adgangskoder automatisk i hele systemet.

Indstil automatisk synkronisering

1. Tryk på menuknappen nederst på skærmen (menuen findes øverst til højre, hvis du bruger en iPad):
    Firefox iOS menu bar

2. Tryk på Indstillinger i menuen.
  3. Tryk på din Firefox-konto for at håndtere din konto og dine enheder. (Log ind først, hvis du ikke allerede er logget ind).
  4. Tryk på kontakten ud for Logins for at aktivere synkronisering af logins (switchonios)

Synkronisér dine logins manuelt

Firefox til iOS synkroniserer med regelmæssige intervaller, men du kan også synkronisere manuelt.

1. Tryk på menuknappen nederst på skærmen (menuen findes øverst til højre, hvis du bruger en iPad):
    Firefox iOS menu bar

2. Tryk på knappen Synkronisér (du skal være logget ind på kontoen).
sync ios 12