Svar over eller under citerede tekst

Revisionsinformation
  • Revision id: 70119
  • Oprettet:
  • Lavet af: scootergrisen
  • Kommentar: .
  • Gennemgået: Ja
  • Gennemgået:
  • Gennemgået af: Joergen
  • Er godkendt? Ja
  • Er nuværende revision? Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Når en meddelelse besvares, fortrækker nogle personer at skrive deres kommentar over den originale meddelelse, mens andre fortrækker at skrive deres kommentar under den originale meddelelse. Thunderbird lader dig selv bestemme, hvor markøren skal placeres.

Du kan vælge placeringen af markøren i Komposition & adressering i indstillingerne for kontoen. Få adgang til kontoindstillingerne ved at klikke på FunktionerRediger > Kontoindstillinger .

reply below

Når du svarer på en meddelelse, vil markøren automatisk blive placeret under den originale meddelelse.

reply cursor below

Hvis du ændrer indstillingen til start mit svar over den citerede tekst, vil markøren i stedet blive indsat over den originale meddelelse.

reply cursor above

Flere ressourcer