Svar over eller under citerede tekst

Revisionsinformation
  • Revision id: 69336
  • Oprettet:
  • Lavet af: scootergrisen
  • Kommentar: .
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Når en besked besvares, fortrækker nogle personer at tilføje deres kommentarer over den originale besked, men andre fortrække at tilføje deres kommentar under den originale besked. Thunderbird kan indstilles til at placere markøren enten over eller under den originale besked.

Placeringen af markøren afhænger af Komposition & adressering indstillinger for kontoen. Få adgang til disse indstillinger ved at vælge FunktionerRediger > Kontoindstillinger .

reply below

Når du svarer på en besked, vil markøren automatisk blive placeret under den originale besked.

reply cursor below

Hvis du ændre Komposition & adressering indstillingen til start mit svar over den citerede tekst, vil markøren blive indsat over den originale tekst.

reply cursor above

Flere ressourcer

artikel om skrivestil, inklusiv top og bund skrivning]