Stemme-input i Firefox til Android

Firefox til Androids stemme-input gør det muligt at indtale tekst i adressefeltet i stedet for at skulle skrive. Tryk på mikrofonen og tal:

mic voice input 42voice input 57

Aktivér eller deaktivér stemme-input

1. Tryk på menuknappen (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , og vælg så Indstillinger (du skal muligvis først trykke på Flere) .
  2. Tryk på Tilgængelighed.
  3. Tryk på kontakten ved siden af Stemme-input for at slå funktionen til (blå betyder, at den er slået til).
  1. Tryk på menuknappen (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , og vælg så Indstillinger (du skal muligvis først trykke på Flere) .
  2. Tryk på Vis.
  3. Tryk for at sætte eller et flueben ud for Stemme-input.
    voice6

Du deaktiverer stemme-input ved at følge ovenstående fremgangsmåde til at fjerne fluebenet ud for Stemme-input.

Brug stemme-input

1. Tryk i adressefeltet.
  2. Tryk på mikrofon-ikonet:
    voice2voice input 57
  3. Når du får vist tale-ikonet, skal du blot begynde at tale. Firefox vil så udfylde adressefeltet med dine talte ord (funktionen forstår ikke dansk, du skal tale engelsk).
  4. Tryk på knappen eller tilsvarende på dit skærmtastatur for at gå til den indtalte side eller for at foretage en søgning på de indtalte ord med din standardsøgetjeneste. Eller du kan trykke på en alternativ søgetjeneste eller søgetermer under adressefeltet.