Skift sprog i Firefox OS

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Skift sprog

Sørg for, at du er på startskærmen.

1. Åbn appen Indstillinger Appen IndstillingerSettings 1.4Settings- 2.0 (small).
  2. Rul ned til afsnittet Generelle indstillinger, og tryk på Sprog.
    (Skærmbillede)V2.0
  3. Tryk på rullemenuen på næste skærm for at se en liste med tilgængelige sprog.
    change_language
    • Det nuværende sprog er markeret.
  4. Tryk på det ønskede sprog, og tryk så på knappen OK for at gemme valget.
Bemærk: Hvis du vil være med til at oversætte hjælpeartikler, så læs mere på websiden Oversæt hjælpeartikler!