Opsætning af adgangskode og Touch ID i Firefox

Beskyt dine adgangskoder med Touch ID's fingeraftryks-sensor eller en adgangskode.

1. Tryk på menuknappen nederst på skærmen (menuen findes øverst til højre, hvis du bruger en iPad):
    Firefox iOS menu bar

2. Tryk på Indstillinger i menuen.
  3. Rul ned til Privatliv og tryk på Touch ID og adgangskode.
  4. Tryk på Slå adgangskode til.
  5. Indtast en firecifret adgangskode.
  6. Valgfrit: Hvis du vil bruge dit fingeraftryk til at beskytte de gemte adgangskoder i stedet for at skulle indtaste en pinkode, skal du trykke på kontakten ud for Brug Touch ID for at aktivere funktionen.
    touch id ios
  7. Kontakten bliver blå switchonios, når funktionen er aktiveret.