Sådan indstilles dato og klokkeslæt i Firefox OS

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Vigtigt: Dato og klokkeslæt skulle automatisk blive indstillet, hvis du har et simkort i din enhed. Du bør ikke indstille dato og klokkeslæt medmindre, det er nødvendigt. Hvis simkortet finder et forkert klokkeslæt, så kontakt din teleoperatør. Hvis simkortet ikke fungerer korrekt, så kontakt det sted, du købte det.

Hvis du vil skifte dato og klokkeslæt, kan det gøres på følgende måde:

1. Åbn appen Indstillinger Settings 1.3Settings 1.4Settings- 2.0 (small) .
  2. Rul ned til afsnittet Generelle indstillinger, og vælg Dato og klokkeslæt:
  3. Deaktiver Indstil automatisk, hvis den er aktiv.
  4. Tryk på feltet ved siden af Dato og vælg dag, måned og år.
  5. Tryk på knappen OK for at anvende dine ændringer.
  6. Indstil klokkeslættet ved at trykke på feltet Klokkeslæt og vælge en ny tid.
  7. Tryk på knappen OK for at gemme dine ændringer.