Sådan bruges læsevisning

Firefox til Android har en smart læsevisning, der fjerner alle forstyrrende elementer på en webside, så du kan koncentrere dig om læsningen. Her kan du læse, hvordan den fungerer.

Aktivér og deaktivér læsevisning

Tryk på læsevisning-ikonet Reader mode reader icon 57 i adressefeltet. Tryk igen for at afslutte og vende tilbage til den almindelige side.

Bemærk: Læsevisning er ikke tilgængelig på enheder, der har mindre end 384 MB hukommelse.

Tilpas hvordan indholdet ser ud i læsevisning

Skift skriftstørrelsen, skift skrifttypen eller skift temaet fra lyst til mørkt, når du vil læse i mørke.

• Tryk på skærmen i læsevisning for at få vist knapperne, og tryk så på knappen Aa nederst på skærmen.
Firefox til computer: Læsevisning er også tilgængelig på Firefox til computer! Læs artiklen Læsevisning gør det nemt at læse websider for mere information.
// Disse udmærkede personer hjalp med at skrive denne artikel:Joergen, Kim Ludvigsen, scootergrisen. Du kan også hjælpe - find ud af hvordan.