Opdater Firefox til den seneste version | Sådan gør du

Opdater Firefox til den seneste version

Firefox er som standard indstillet til at opdatere sig selv, men du kan altid opdatere manuelt. Her kan du se hvordan:

Bemærk: Hvis du har installeret Firefox via pakkesystemet i din Linux-distribution, er du nødt til at vente til en opdateret pakke udsendes. Denne artikel gælder kun, hvis du installerede Firefox manuelt (uden brug af pakkesystemet).
  1. Klik på menuknappen New Fx Menu . Klik på hjælp Help-29 , og klik så på Om Firefox.Klik på menuen Firefox i menulinjen, og klik så på Om Firefox.
  2. Vinduet Om Mozilla FirefoxOm Firefox åbnes. Firefox vil begynde at søge efter opdateringer og automatisk hente dem.
    AboutFx50Downloading Fx55AboutFirefox-downloadingWin about-Fx55-downloading
  3. Når opdateringerne er klar til at blive installeret, så klik på knappen Genstart Firefox for at opdatereGenstart for at opdatere Firefox.
    AboutFx50Restart Fx55AboutFirefox-restartWin about-Fx55-restart Fx57RestartToUpdate-Mac
Vigtigt: Hvis opdateringen ikke startede, ikke blev fuldført eller der opstod andre problemer, så hent og installer den seneste Firefox-version til dit system og dit sprog fra dette link eller besøg siden Hent Firefox på dit sprog. (Læs artiklen Installation af Firefox i WindowsInstaller Firefox på LinuxInstallation af Firefox på en Mac for vejledning).

Pas på: Hent kun Firefox fra de officielle Mozilla-links ovenover for at undgå malware.

Opdateringsindstillinger kan ændres i Firefox' indstillinger. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger. Klik på Generelt og rul ned til afsnittet Firefox-opdateringer.