Opdater Firefox til den seneste version | Sådan gør du

Opdater Firefox til den seneste version

Firefox er som standard indstillet til at opdatere sig selv, men du kan altid opdatere manuelt. Her kan du se hvordan:

Bemærk: Hvis du opdaterer Firefox på dit arbejde, så snak med IT-afdelingen, hvis du løber ind i problemer.

Bemærk: Hvis du har installeret Firefox via pakkesystemet i din Linux-distribution, er du nødt til at vente til en opdateret pakke udsendes. Denne artikel gælder kun, hvis du installerede Firefox manuelt (uden brug af pakkesystemet).
  1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet. Klik på menupunktet Hjælp, og klik så på Om Firefox.Klik på menuen Hjælp øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Om Firefox.Klik på menuknappen New Fx Menu . Klik på hjælp Help-29 , og klik så på Om Firefox.Klik på menuen Firefox i menulinjen, og klik så på Om Firefox.
  2. Vinduet Om Mozilla Firefox åbnes, og Firefox vil begynde at søge efter opdateringer og automatisk hente dem.
    Update Win1 Fx14
  3. Når opdateringerne er klar til at blive installeret, så klik på knappen Genstart for at opdatereGenstart Firefox for at opdatere.
    Update Win2 Fx14 Update Win2 Fx34
Vigtigt: Hvis opdateringen ikke startede, ikke blev fuldført eller der opstod andre problemer, så hent og installer den seneste Firefox-version fra mozilla.org til dit styresystem og dit sprog. Hent Firefox på dansk, hent Firefox på andre sprog.

For at ændre opdateringsindstillinger, læs Avancerede indstillinger for tilgængelighed, surfing, datadeling, netværk, opdateringer og certifikater.

Del denne artikel: <a href="http://mzl.la/152VFwM">http://mzl.la/152VFwM</a>