Nyheder i Firefox til iOS 4.0

Revisionsinformation
  • Revision id: 122997
  • Oprettet:
  • Lavet af: Jakob Kappel Petersen
  • Kommentar: Fjernet [[Template:afterword]]
  • Gennemgået: Ja
  • Gennemgået:
  • Gennemgået af: JakobKappel
  • Er godkendt? Ja
  • Er nuværende revision? Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Firefox til iOS 4 giver dig en mere strømlinet og integreret browser-oplevelse. Føj den nye Firefox-widget til visningen I dag, så du kan åbne nye faneblade og besøge kopierede links endnu hurtigere. Du kan få adgang til dine bogmærker med et par swipes i søgefeltet. Og vi giver dig mere kontrol i forbindelse med certifikat-advarsler.

Firefox på visningen I dag

Når du føjer din Firefox-widget til visningen I dag, kan du hurtigt åbne nye faneblade og besøge kopierede links.

today ios 4.0

Adgang til dine bogmærker fra søgefeltet

Når du indtaster tekst i søgefeltet, vil Firefox vise dig matchende resultater fra dine bogmærker sammen med resultater fra søgetjenester. Resultater fra dine bogmærker vises med en stjerne ud for dem.

bookmark results ios

Ignorér certificat-advarsler

Firefox beskytter som standard dine data ved at advare dig, hvis forbindelsen til et websted ikke er sikker. Hvis du er sikker på, at du gerne vil besøge et potentielt usikkert websted, tilbyder Firefox dig nu mulighed for at ignorere advarslen på din iOS-enhed.

override cert ios 4.0

Udskriv websider

Udskriv websider på din Airprint-printer ved at trykke på deleknappen share button ios nederst på skærmen, efterfulgt af et tryk på ikonet Udskriv.

print ios 4.0