Nyheder i Firefox til iOS 2.0

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Velkommen til Firefox til iOS! Denne version indeholder forbedringer, der lader dig håndtere gemte adgangskoder, åbne sider i Firefox fra Spotlight-søgning og bruge 3D Touch til hurtigt at vise eller åbne sider fra din fanebladsliste eller din hjemmeskærm.

Åbn faneblade i Firefox fra hjemmeskærmen med 3D Touch (iPhone 6S og nyere enheder)

Få hurtig adgang til Firefox fra menuen med 3D Touch. Tryk på Firefox-ikonet på hjemmeskærmen for at åbne nye faneblade eller for at få adgang til dit seneste bogmærke.

3d touch ios

Forhåndsvisning af sider på din fanebladsliste (iPhone 6S og nyere enheder)

Firefox kan nu bruge 3D Touch til forhåndsvisning af websider på din fanebladsliste, uden du behøver at åbne dem. Tryk på fanebladet indtil det åbnes, og swipe så for at få vist flere muligheder.

peek and pop ios
Du kan læse mere om funktionen i artiklen Preview pages on your tab list with 3D Touch.

Åbn websider i Firefox i Spotlight-søgning

Firefox er nu integreret med Spotlight Search, så du kan se dine seneste åbne faneblade i søgeresultater.

spotlight search ios

Gem og håndter login-informationer

Firefox kan gemme dine login-informationer, så du ikke skal indtaste dem igen og igen. Adgangskode-håndteringen lader dig se, redigere og slette gemte logins.

show saved logins 2.0
Du kan læse mere om funktionen i artiklen Håndter gemte adgangskoder i Firefox til iOS.

Søg tekst på siden

Med funktionen Søg tekst på siden kan du finde tekst på en webside med nogle få tryk. Tryk på Søg tekst på siden i delemenuen, eller markér det ord, du vil finde, og vælg så Søg tekst på siden.

find in page results 2.0
Du kan læse mere om funktionen i artiklen Search within a web page in Firefox for iOS.

I artiklen Nyheder i Firefox til iOS 6.0 kan du læse mere om den nyeste version af Firefox til iOS.