Indstillinger for nyt faneblad i Firefox til iOS

Siden Nyt faneblad giver dig nem adgang til indhold som dine mest besøgte websider, dine bogmærker eller din historik, artikler anbefalet af Pocket og et smart adressefelt, der også fungerer som søgefelt. Du kan også vælge at få vist en tom side.

Herunder kan du læse om, hvordan du ændrer indstillingerne til at vise dine mest besøgte websider, dine bogmærker, din historik, en webside, du selv har angivet, eller en helt tom side.

1. Tryk på menuknappen nederst på skærmen (menuen findes øverst til højre, hvis du bruger en iPad):
    Firefox iOS menu bar

2. Tryk på Indstillinger i menuen.
  3. Tryk på Nyt faneblad.
  4. Vælg det indhold, du vil have vist:
    • Firefox' startside: Viser mest besøgte websider og anbefalede artikler fra Pocket (hvis du har slået funktionen til)
    • Tom side: Vælg dette, hvis du ikke vil se noget indhold, når du åbner et nyt faneblad.
    • Bogmærker: Viser websider, du har gemt et bogmærke til.
    • Historik: Viser sider, du har besøgt for nylig, samt sider, du besøger ofte.
    • Tilpasset URL: Lader dig angive en webadresse, der skal indlæses, når du åbner et nyt faneblad.
    • Læseliste: Viser en liste med artikler, du har føjet til din læseliste.

Pocket-historier er i øjeblikket tilgængelige i USA, Canada og Tyskland, og vi arbejder hårdt på at gøre dem tilgængelige i flere lande.