Mød holdet

Revisionsinformation
  • Revision id: 209065
  • Oprettet:
  • Lavet af: Joergen
  • Kommentar: Opdateret
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Mozilla Support (SUMO)

Mozilla Support (SUpport.MOzilla.org) er et stort hold af entusiastiske og dedikerede mennesker, hvis passion er at hjælpe brugerne. SUMO fungerer efter samme princip som Mozilla gør: En kerne af ansatte, der koordinerer det hele, og en hær af frivillige, der bidrager.

Klik her for at se den samlede liste over bidragsydere til SUMO!

Customer Experience Staff/Administrators

• Justin Rochell, Head of Customer Experience (Matrix: @justin:mozilla.org / mailadresse: Justin@getpocket.com)
    Spørg mig om:
  • Alt vedrørende supportstrategi for Mozillas produkter, herunder Pocket.
  • Olivia Opdahl, Senior Community Support Rep (mailadresse: olivia@getpocket.com)
    Spørg mig om:
  • Alt vedrørende Pocket: Besvare brugeres spørgsmål via mail (help scout) sociale medier, app-anmeldelser, hjælpeartikler om Pocket med mere.
  • JR Johnson, Release/Insights Manager (Matrix: @jojohnson:mozilla.org / mailadresse: jojohnson@mozilla.com)
    Spørg mig om:
  • Udvikling og optimering af supportprocesser for både betalte og gratis Firefox-produkter.
  • Udgivelseshåndtering og insight reporting-samarbejde med Firefox' produkt-teams.
  • Alt vedrørende SUMO-platformen
  • Joni Savage, Content Manager (Matrix: @jsavage:mozilla.org / mailadresse: jsavage@mozilla.com)
    Spørg mig om:
  • Alt vedrørende indhold på SUMO (skrivning eller redigering af artikler, søgning, omdirigeringer og udseende)
  • Hvordan du får rettigheder til at gennemgå og godkende artikler
  • Angela Lazar, Technical Writer (Matrix: @anlazar:mozilla.org / mailadresse: anlazar@mozilla.com)
    Spørg mig om:
  • Alt vedrørende artikler i vidensbasen
  • Gennemgang af en revision eller besvarelse af spørgsmål om foreslåede eller eksisterende indhold i artikler

Subscription Services Support Staff

• Brady Allison, Partner Hero Consultant (mailadresse: ballison@mozilla.com)
    Spørg mig om:
  • Firefox Enterprise
  • Abonnements-baserede tjenester
  • Evelyn Henry, Partner Hero Consultant (mailadresse: evhenry@mozilla.com)
    Spørg mig om:
  • Firefox Enterprise
  • Abonnements-baserede tjenester

SUMO-fællesskabet

Medlemmer af SUMO-fællesskabet er den globale hær af bidragsydere bag SUMOs internationale tilstedeværelse og succes.

Oversættere af SUMO er medlemmer af fællesskabet, som gør SUMO tilgængelig på mange sprog.