Mød holdet

Revisionsinformation
  • Revision id: 180194
  • Oprettet:
  • Lavet af: user955666
  • Kommentar: Lille omskrivning
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Mozilla Support (SUMO)

Mozilla Support (SUpport.MOzilla.org) er et stort hold af entusiastiske og dedikerede mennesker, hvis passion er at hjælpe brugerne. SUMO fungerer efter samme princip som Mozilla gør: En kerne af ansatte, der koordinerer det hele, og en hær af frivillige, der bidrager.

Klik her for at se den samlede liste over bidragsydere til SUMO!

Ansatte/administratorer

• Patrick McClard, Global Support Manager (IRC: pmcclard / mail: pmcclard@mozilla.com)
    Spørg mig om:
  • Alt vedrørende SUMO. Hvis jeg ikke kan svare på dit spørgsmål, kan jeg henvise dig til en person, som kan.
  • Alt vedrørende SUMO-platformen

• Joni Savage, Content Manager (IRC: jsavage / mail: jsavage@mozilla.com)
    Spørg mig om:
  • Alt vedrørende indhold på SUMO (skrivning eller redigering af artikler, søgning, omdirigeringer og udseende)
  • Hvordan du får rettigheder til at gennemgå og godkende artikler

• Roland Tanglao, Firefox for Android and iOS Support Lead (IRC: rolandtanglao / mail: rtanglao@mozilla.com)
    Spørg mig om:
  • Alt vedrørende Firefox til Android og iOS
  • Alt vedrørende Focus/Klar til iOS
  • Alt vedrørende udvikling af SUMO-platformen

Midlertidige Community Managers

• Ruben Martin, Community Manager (IRC: Nukeador / mail: nukeador@mozilla.com )
    Spørg mig om:
  • Oversættelse på SUMO
  • Konstantina Papadea, Community Manager (IRC: couci / mail: kpapadea@mozilla.com)
    Spørg mig om:
  • Forummer og det sociale program
  • Rizki Kelimutu, Community Manager (IRC: kiki / mail: rkelimutu@mozilla.com)
    Spørg mig om:
  • Forummer og det sociale program

SUMO-fællesskabet

Medlemmer af SUMO-fællesskabet er den globale hær af bidragsydere bag SUMOs internationale tilstedeværelse og succes.

Oversættere af SUMO er medlemmer af fællesskabet, som gør SUMO tilgængelig på mange sprog.