Hvorfor kan jeg ikke modtage tekstbeskeder (SMS'er) efter jeg har skiftet fra iPhone til Firefox OS?

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Kan du som tidligere iPhone-bruger ikke længere modtage tekstbeskeder, efter du har skiftet fra iPhone til en Firefox OS-enhed? Det skyldes, at tekstbeskeder mellem iPhone-brugere ikke sendes som almindelige tekstbeskeder (SMS'er). I stedet konverteres de af Apples servere til iMessage-formatet, før de bliver videresendt til din enhed.

Løsningen er enkel - du skal blot slå iMessage fra på din iPhone, før du flytter dit simkort til din Firefox OS-enhed. Sådan gør du:

1. Åbn Indstillinger på din iPhone.
  2. Rul ned og tryk på Beskeder.
  3. Du kan nu slå iMessage fra øverst på skærmen.
  4. Det var det! Fjern dit simkort fra din iPhone, og sæt det i din Firefox OS-enhed.
Efter du har slået iMessage fra, skulle indkommende beskeder fra andre iPhone-brugere komme som almindelige tekstbeskeder. Dette kan tage op til tre dage, afhængig af Apples servere.